Jó ötlet ez? Segitség
Szombaton lesz foci edzése annak a fiúnak akibe szerelmes vagyok. Erre elmegyek két barátnőmmel. Múlthéten is voltam, de akkor nem sok sikerrel jártunk. Még sosem beszéltem vele, így most szombaton hátha tudnék elég bátorságot gyűjteni és ha már ő nem, akkor majd én beszélek vele. Megvárom az ajtónál amíg kijön, és elkezdek mellette sétálni, majd köszönök neki, és megkérdezem hogy: " miért nem szoktál oda jönni hozzám a suliba beszélgetni amikor téged nézlek? ".
Biztos hogy a legjobb haverjával lesz, mint mindig, így arra gondoltam hogy barátnőim elhívják valahova, hogy pl mutatnak neki valamit, hogy ne zavarjon amíg én beszélek a fiúval, és hogy a fiú is rám figyeljen.
Beválhat ez a terv? Ha nem, akkor adjatok más ötleteket légyszi..
a terv jó, de mást mondj, ez nagyon nyomulós!!
sok sikert!
Jesszus te aztán eltervezted rendeseh. Hintót is béreltél???
Miért nem szólítod le egyszerűen? mit kell így bonyolítani?
" miért nem szoktál oda jönni hozzám a suliba beszélgetni amikor téged nézlek? "
Ez egy totál pszichopata nyitás, rögtön letámadod :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!