18 éves fiúk! Mit reagálnátok, ha egy 14 éves lány rátok ír facebookon?
14 éves lány vagyok és mar egy éve nagyon tetszik egy fiú. Csak sajnos végzős én meg csak 8-os vagyok. Arra lennék kíváncsi, hogy mit szólnátok pl: ti, hogy ha rátok irna egy 14 éves lany a suliból. Nem igazán szándékozom vele összejönni, csak csupán megszeretném ismerni. Őszinte válaszolokat szeretnék! szerintetek jó ötlet? Légyszíves kimeljetek a baromsagoktol... rossz véleményt is lehet szépen leirni.
Köszönöm!
4 év pff semmi 1 agyi szinten van veled, ennyi.
érettebbek a lányok ezért 1 korosztály.
Beszélgetni mindenkivel lehet :)
Én is lány vagyok és írt nekem egy 18 éves srác,egy ideig jóban voltunk,találkoztunk is de most már kicsit meghanyatlott a dolog.Ha érdekel elmesélem bővebben :)
Én simán válaszolnék neked... megkérdezném mit szeretnél, és miért írtál. De a sráctól függ. Írj rá, nem veszíthetsz semmit, max nem válaszol.na és? :) Nagy dolog!
25/F
Szia. Ha nem egy bunkó a fiú simán el fogtok beszélgetni. Igaz kicsit idősebb vagyok, de ettől függetlenül ha rámírna mondjuk egy 15-16 éves lány (csak, hogy tartsuk a 4 év különbséget) simán beszélgetnék vele alapból nem vagyok egy bunkó típus.
Egyébként meg az a lány akihez másfél éven át próbáltam közelebb kerülni, majdnem 5 évvel fiatalabb volt. És nem azért mert agyilag 15 éves vagyok, egyszerűen megfogott benne valami megtetszett és ennyi. Igazából szerintem e kor csak egy szám. Persze számít, de sokkal többet számít hogy az illető a korához képest viselkedik vagy tud éretten is gondolkozni, tud komoly lenni. 14 és 14 éves között is van hatalmas különbség.
Van egy lány ismerősöm most lett a napokban 15 éves és ez a tényleg fiú-lány barátság. Egyszerűen bármit meg tudunk beszélni egymással, még úgy is, hogy 700km-re vagyunk egymástól. pedig köztünk is majdnem 5 év van.
Szóval nyugodtan írj rá veszíteni nem veszíthetsz semmit, lehet még akár több is lehet mint barátság, nem tudhatod :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!