Ha tetszik egy srác, és úgy érzem, én is neki, nem szabad őt lerohanni, igaz?
Figyelt kérdés
Várjam meg, amíg megint elhív találkozni meg ilyesmi, ugye? :)2015. febr. 8. 13:05
1/3 opened paradise válasza:
Nem. Én pl. ha nem kapnék semmi jelzést sem,akkor azt hinném,hogy nincs is esélyem.
És szerintem abban sincs baj,ha te kezdeményezel.
2/3 anonim válasza:
Míg 'megint' elhív, tehát egyszer már megtette. Jelezd, hogy vágysz a társaságára, bíztasd, hogy szeretnéd még látni, hogy érezze, hogy igen, jó lenne, ha megismételnétek a találkozót. De nincs kőbe vésve, hogy csak ő hívhat el, te is nyugodtan mondhatod neki, hogy találkozzatok, nagyon örülne neki.
3/3 anonim válasza:
Nem, de illegetheted magad előtte, hogy észrevegyen. Ha meg észrevesz és elkezd nézni, kedves nézéssel, mosolyokkal biztathatod, hogy meg merjen szólítani. Beszélgetés közben meg könnyen szóba hozhatod a szabadidős programokat, ami meg finom jelzés arra, hogy gyerünk hívjál már randira.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!