Mit csináljak? Tetszik egy végzős srác!
Figyelt kérdés
Én 15 vagyok ő 18.nincs barátnője.nagyon nagyon tetszik.még nem beszéltem vele,nem merek mert félek hogy beégek.volt olyan hogy nem mertem ránézni.írni se merek neki:(az jelent valamit ha folyosón szokott nézni és ha a barátaival van és hangosan röhögnek,meglátnak és csöndbe maradnak és ő néz? Mik a jelek a fiúknál ha tetszik nekik egy lány? Mit csináljak? Hülyeségeket ne írjatok.2015. jan. 28. 17:07
1/5 anonim válasza:
valami okkal irj rá,gondolkozz el,találj valamit ki ami közös bennetek(suli,tanarok stb.)
2/5 anonim válasza:
Nagy esélyel tetszel neki mert ez egy elég árulkodo jel. Ha van egy kis
Őnbizalmad akkor menny oda hozájuk és kérdezd meg hogy mit
nevetek.
3/5 anonim válasza:
Írj neki nyugodtan. Mi is szeretjük ám ha a másik fél kezdeményez. ?/F
4/5 anonim válasza:
Kettes ez eleg nagy baromsag...
Konkretan a legtobb fiu megnezi a szep lanyokat de attol meg nembiztos hogY tetwzikneki
5/5 anonim válasza:
Jelek? Hmmm bejön suliban 1 csaj, amint látom és van lehetőségés ránézek, és hasonló társai. Gondolkozz, nem szokott sokat elmenni előtted, vagy vmi közeledés re utaló jel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!