Van egy srác aki tetszik, mit csináljak? 15L
Az egyik fiúhaverom osztálytársa. Igazából az haverral eddig nem sokat beszélek, de azért tudunk hülyülni. Szóval inkább haver, mint barát. És az nem tudja, hogy az ő osztálytársa tetszik nekem. Facebookon egy kép van rólam, az is ballagási kép. Ha pedig írnék neki, akkor mit hoznék fel témának, hogyan 'vágódjak be' nála, hogy újra beszéljünk, és ne talán tán ő írna rám. Sajnos élőben még nem látott és facebookra nem töltenék képet, mert 1. Nem szeretem magam képeken látni 2. Nem vagyok fotogén. Ez nem azt jelenti, hogy bűn ronda vagyok./ezt nem egóból mondom/ De egy kicsit szépnek tartom magam, de nem túlságosan. Ezt tényleg azért írom, mert így könnyebben megérted.
Szóval most mit csináljak?
Írjak rá, és hogyan? Vagy beszéljek a haverommal, akivel úgy annyira nem vagyunk jóban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!