Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ez tényleg durva lekoptatás?

Ez tényleg durva lekoptatás?

Figyelt kérdés

Van egy srác, kicsit több mint barát kategória, de csak neten, már vagy 2 éve. Van, hogy hónapokig nem beszélünk, van, hogy minden nap. Tegnap írtam neki, de elküldött a francba. Szó szerint:

én: "Hogy vagy Kicsim?"

ő: "Köszi Kedves, megvagyok, de most játszok"

én: "Akkor nem zavarok, csak érdekelt, hogy s mint"

ő: "Nem zavarsz, de tényleg minden ok. Veled?"

én: "Hasonlóképp"

ő: "Oké"

én: "Majd beszélünk máskor, írj, ha aktuális."

ő: "Mindenképp, Kicsim. Szia"

Én elsőre voltam olyan naiv, és azt hittem, tényleg elfoglalt, mire egy barátom felvilágosított, nyilván nagyon is ráér, csak rám nem kíváncsi többé. Mert hogy ez egy nagyon durva lekoptatás, és azt jelenti, többet nem akar rólam hallani, le kéne tiltanom.

Amikor mondtam, tegnap még minden oké volt, az volt a válasza, hogy aludt rá egyet, és rájött, jobb neki nélkülem.

Ez az első ilyen eset, állítólag ez még súlyosbít.

Tényleg?

2015. febr. 8. 12:39
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Ezt a megszólításos izét én kezdtem pár hete, de nem gondoltam volna, hogy meg is marad. Tett nekem egy szívességet, mire írtam, "Köszönöm, Kicsim", ő meg, hogy "Szívesen, Kedves", és azóta így hívjuk egymást.

Nem lehet, túl messze lakik. Akartunk, de ahogy látom, feladta.

2015. febr. 8. 12:50
 12/12 anonim ***** válasza:
ha a barátodat így érdekli hogy milyen hatással van rád akkor valószínű ő is szeret mert nekem ha valaki szimplán haver,cimbi,barát azt sem érdekli kivel jövök össze és milyen a hatása rajtam.
2015. febr. 8. 12:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!