Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ez tényleg durva lekoptatás?

Ez tényleg durva lekoptatás?

Figyelt kérdés

Van egy srác, kicsit több mint barát kategória, de csak neten, már vagy 2 éve. Van, hogy hónapokig nem beszélünk, van, hogy minden nap. Tegnap írtam neki, de elküldött a francba. Szó szerint:

én: "Hogy vagy Kicsim?"

ő: "Köszi Kedves, megvagyok, de most játszok"

én: "Akkor nem zavarok, csak érdekelt, hogy s mint"

ő: "Nem zavarsz, de tényleg minden ok. Veled?"

én: "Hasonlóképp"

ő: "Oké"

én: "Majd beszélünk máskor, írj, ha aktuális."

ő: "Mindenképp, Kicsim. Szia"

Én elsőre voltam olyan naiv, és azt hittem, tényleg elfoglalt, mire egy barátom felvilágosított, nyilván nagyon is ráér, csak rám nem kíváncsi többé. Mert hogy ez egy nagyon durva lekoptatás, és azt jelenti, többet nem akar rólam hallani, le kéne tiltanom.

Amikor mondtam, tegnap még minden oké volt, az volt a válasza, hogy aludt rá egyet, és rájött, jobb neki nélkülem.

Ez az első ilyen eset, állítólag ez még súlyosbít.

Tényleg?

2015. febr. 8. 12:39
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
a játszok kifejezésből leszürtem nem ér rá csak a barátod azt hiszi mert gépen játszott gondolom és league of legends közben tényleg zavaró tud lenni ez :/
2015. febr. 8. 12:41
 2/12 anonim ***** válasza:
Szerintem meg tényleg játszott. 2 év te jó isten. Én most 3 hónapnál vagyok, de már kezd sok lenni.
2015. febr. 8. 12:42
 3/12 anonim ***** válasza:
vagy időmértékes játékban
2015. febr. 8. 12:42
 4/12 anonim ***** válasza:
visszakérdezés nem lehet hogy a barátod aki mondta ezt a ''hülyeséget'' az ha fiú akkor lehet ő is össze akar veled jönni.
2015. febr. 8. 12:43
 5/12 anonim ***** válasza:
Virtuális love story gyerekek :D még ha lekoptatás is,semmiképp nem sorolnám a "durva" kategóriába
2015. febr. 8. 12:44
 6/12 A kérdező kommentje:

Fiú,igen. Szerinte rossz hatással van rám a srác, rég le kellett volna tiltanom.

(Nem tudom, mit játszott pontosan, de szokott így neten másokkal, és olyankor tényleg nem lehet kétfelé figyelni)

2015. febr. 8. 12:45
 7/12 anonim ***** válasza:

Lehet csak tényleg játszott.

De mi ez a "Kicsim" "Kedves" megszólítások "de csak neten" ?

Miért nem találkoztok ?

2015. febr. 8. 12:47
 8/12 anonim ***** válasza:
A barátod aki a tanácsot adta értelmi fogyatékos és/vagy rosszindulatú.
2015. febr. 8. 12:47
 9/12 anonim ***** válasza:
én szerintem a barátod féltékeny csak 100% biztos vagyok benne azért mondja rossz hatással van rád mert egyszerűen ő akar veled összejönni szinte ismétlem szinte biztos vagyok benne ha meg nem érdekelné akkor hinném el hogy nem szerelmes beléd.
2015. febr. 8. 12:49
 10/12 anonim ***** válasza:

Ez nem volt olyan durva lekoptatás szerintem.

2 év után így, hogy még semmi komolyabb nem volt, én sem lennék túl boldog.

Gondolj csak bele, ha te beszélgetsz neten valakivel és nagyon megtetszik neked, ne adj Isten megszereted és nem találkoztok az nem valami jó.

Jó volt neki, hogy nem beszéltetek hónapokig, mert elfelejtett valamennyire, de ez, hogy néha felbukkansz már nem jó, mert újra előjönnek az érzések és ezt nyilván nem akarja.

Hidd el, ha egy lány így beszélne velem, ahogyan te beszéltél vele(mintha a pasid lenne) akkor ez nekem is rossz lenne, hogy nem találkoztunk és néha előjössz a semmiből.

2015. febr. 8. 12:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!