Neten ismertem meg csak barátkozni akartam vele és most találkozni akar randi jellegüen én felajánlottam neki hogy koncert meg ienekre nembánom hogy elmenjünk szórakozni (mint barát) jófej csaj de én tőle nemakarok semmit mivel helyesnek tartanak párszor előfordul ien de nemakarok bunkó lenni de nem akarok randi jellegüen találkozni vele pl legutobb eszt írta hogy találkozzunk és menjünk el sétálni de mondtam hogy nemszeretek csak úgy sétálgatni erre asztirta (akkor csinálhatunk mást is ;).) ez csak egy próbálkozása vólt de mindig valami kitérő választ adok és vele beszéltem meg a nőügyeimet aszthittem ez eggyértelmüvé teszi hogy csak barátkozni akarok max de nemakarom megbántani rendes lány.
Egy percig ne legyen lelkiismeret furdalásod egy olyan "nőért" aki önmagát így felajánlja egyetlen pasinak is. Mint ahogy tette, ez a valaki..
Kerek-perec mond meg neki, hogy te balra el, és hagyjon békét neked.
2014. nov. 1. 16:40
2/9 anonim válasza:
Legközelebb azért jobban figyelj oda, hogy ne derüljön ki idegen számára, hogy milyen anyagi háttérrel bírsz... Mert akkor sok ilyen lányzóval vesztegeted az idődet.
2014. nov. 1. 16:41
3/9 anonim válasza:
Mondjuk legyen benned annyi gerinc,hogy megmondod neki a frankót,és nem küldesz felé félreérthető jeleket.Nem kell vele annyit beszélni,és nem kell szóbahozni sem koncertet,sem mást.
2014. nov. 1. 16:42
4/9 anonim válasza:
Mondd meg neki, hogy lett barátnőd, aki nagyon tetszik és jól érzed magad vele.
De azért, mert "helyesnek" tartanak, ne legyél beképzelt.
5/9 anonim válasza:
El lehet ezt mondani szerintem szépen ,finoman is.
Anélkül,h megbántanád.
De már a kérdésben le írtad a válaszodat.
Ne haragudj ,de nem szeretnék tőled semmit.
Viszont szeretném ha barátok maradnánk.
Imprózz valamit neki amit te is őszintén gondolsz.
De persze vannak őrült egyedek mind a 2 nemben szóval lehet ,h egyszerűen nem fogja megérteni és nem áll le a nyomulással tavaly egy ilyen megszállott csaj kergetett az őrületbe alig bírtam levakarni magamról.Napi 40 nem fogadott hívás meg ilyenek úgy ,h csak óvatosan :)
6/9 anonim válasza:
Dobd ide nekünk, többi gyakorisnak, mi úgyis éhezünk!
2014. nov. 1. 16:43
7/9 A kérdező kommentje:
Koncertre nem elhívtam csak menni akart velem valahova és ojan helyet akartam ahová haverokat is hívhatok és így érthetőbb lett vólna hogy csak barátok a másik anyagi helyzetemről nemtud semmit gimnazista vagyok és mikor a szerelmi ügyeimről meséltem szóba hozta hogy pedig igen jóképü vagyok és ő vólt az aki legelösször rámköszönt
2014. nov. 1. 16:57
8/9 anonim válasza:
Helyesírásod imádnivaló.*.* mai "szlengek..."
2014. nov. 1. 17:09
9/9 A kérdező kommentje:
A kérdésben nemkértem véleményt a helyesírásomról!!! És kit érdekel ha egyszer igyis ugyanaz mondja el amit leírok és egyáltalán nem érthetetlen am meg dixlexiás vagyok
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!