Hogy mondjam el neki h többet szeretnék?
Figyelt kérdés
kb 2-3 hónapja megismertem egy lányt, aki nagyon megtetszett. azóta találkoztunk párszor, és egyre inkább úgy érzem h többet szeretnék tőle... elég visszahúzódó lány , de úgy érzem, talán lenne esélyem nála... viszont sajnos valahogy nem alakult eddig úgy a helyzet, h megpróbálkozzak, és amúgy is elidegeskedném :/ tippek, tanácsok, hogy mondjam el neki? 18/F2014. okt. 11. 21:27
1/3 anonim válasza:
Kb. 2-3 hónapja ismertem meg egy fiút, aki azonnal megtetszett nekem, párszor találkoztunk is azóta, és minden vágyam, hogy kiderüljön, ő is hasonlóan érez irántam. Kár, hogy nem te vagy ez a fiú... Az viszont nincs kizárva, hogy az általad említett lány pont ugyanúgy vágyik rád, mint én arra a fiúra, vagy mint te őrá. Tegyél apró utalásokat: nézz sokszor a szemébe, mosolyogj, dicsérd meg a küllemét. Nem kell egyből lerohanni egy szerelmi vallomással, ha nem vagy benne biztos, hogy te is tetszel neki.
2/3 A kérdező kommentje:
ezek az apró utalások megvannak, de a korábbi pofáraesésemből tapasztalva nem sokat ér.. :/
Nálatok mi az akadály?
2014. okt. 11. 21:44
3/3 anonim válasza:
Részemről semmi. Az ő részéről meg pont az, hogy fogalmam sincs, hogy mit érez vagy nem érez irántam. Felfedezhetőek apró utalások a viselkedésében, de attól tartok, hogy neki ilyen a természete, és minden lánnyal ilyen. De az is lehet, hogy nem. Egyébként elég zárkózott (ahogy én is), úgyhogy szerintem hiába várok, hogy komolyabb lépéseket tegyen csak úgy magától. De ha már így szóba elegyedtünk... szerinted hogy lehet kideríteni egy fiúról, hogy tetszem-e neki? :)
Egyébként a lány, akit megismertél, nem ad semmiféle jelet arról, hogy esetleg bejössz neki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!