Mondjam el neki, hogy már többet érzek iránta? Másfél éve ismerem a lányt.
Tavaly kezdtük a gimit, már akkor feltűnt nekem ő. Az idő haladtával egyre többet beszélgettünk, sok mindent tudunk egymásról, barátok vagyunk. Sajnos én ennél már jóval többet érzek, és nem tudom, jó ötlet volna-e tudtára adni ezt. Félek, ha elmondom, megromlik a barátságunk. Már pedig nagyon szeretem őt, és többet ér nekem az ő barátsága, minthogy kockáztassak, és mondjam el neki... Ti mit gondoltok, próba, szerencse, lesz ami lesz? Vagy szerintetek is inkább becsüljem meg azt, ami van?
Különösebb jeleket nem adott, hogy ő vonzódna-e hozzám, sőt, már járt pár emberrel - most azonban nem. Én sokszor bókolok neki, kedves vagyok vele, próbálok úgymond a lelkitársa lenni, de azért - hogy ne legyek túl feltűnő - laza próbálok maradni, bár igaz, mindig hevesebben ver a szívem, ha csak meglátom is. Ez ugye természetes.
Szóval a lényeg: mit csináljak? Mondjam el neki, hogy szeretem, azzal a kockázattal, hogy lehet, hogy emiatt többet már nem tudunk úgy beszélgetni egymással, mint most - ettől jobban félek, mint az elutasítástól -, vagy inkább hagyjam az egészet, és próbáljam meg elűzni a szerelemérzetet?
Haver amit írtál "a tavalyt" kivéve teljesen ez a helyzetem :)
Ha el akarod mondani szerintem mond én drukkolok!
mondjuk én inkább 1,2 randi mellett maradok,az hogy a szemébe mondjam az vetekszik a lehetetlennel :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!