Lányok, tényleg olyan nagy dolog volna?
Miért van az, hogy adott esetben beszélgetek egy lánnyal itt gyakorin. Úgy tűnik minden, hogy szimpatikus vagyok, értelmesnek talál, levelezések követik egymást.
Majd elérkezünk ahhoz a sarkalatos ponthoz, hogy képet is cserélnénk, mivel már számos lényeges információt, tulajdonságot megosztottunk egymással.
Aztán a hölgy nem küld elsőként képet, inkább tőlem kéri. Rendben, ez nem gond, teljesítem a kérést. Utána viszont nemhogy képet nem küld magáról, hanem simán megszakad a kapcsolat. Legalább annyit írhatnátok, hogy bocsi, de nem jössz be külsőre. Tényleg, ekkora teljesítmény vagy erőfeszítés volna számotokra?
Sajnos ezt többször is megtapasztaltam.
Élőben is előfordult, hogy valamirevaló válasz nélkül koptattak. Nem kell itt nagy dumákat tolni, de egy normális válasz is ekkora kérés?
Jelzem, nem az a srác vagyok aki nem ért a szóból. Tisztában vagyok azzal, ha egy lány nemet mond, akkor az úgy is marad és megmásíthatatlan a döntése.
Nem a visszautasítás a szörnyű vagy szomorú, hanem annak a mikéntje.
Ez nem csak a lányoknál van igy..
Most tapasztaltam ezt egy fiúnál ..
Én ezt pont fordítva tapasztaltam
lány vagyok
Nehéz megtenni, mert valószínűleg tartanak valamitől. Mondjuk leqrvázástól, zsarolástól, értetlenségtől, vagy egyéb agresszív válaszreakciótól.
Amúgy jah, nem túl tisztességes - de a félelem nagy úr.
Nálunk volt képcsere is. És a randira nem jött el és végleg eltünt.
Lány vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!