Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért itt szeretnének sokan...

Miért itt szeretnének sokan ismerkedni?

Figyelt kérdés

Miért itt, miért nem mennek el inkább valahova, ahol tényleg megismerkedhetnek valakivel?

Itt ráadásul belefuthatnak olyanba is, hogy valaki hazudik magáról meg ilyenek.

2015. febr. 8. 00:00
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
Azért, mert nincs önbizalmuk, és nem mernek lányokat megszólítani.
2015. febr. 8. 00:11
 22/32 anonim ***** válasza:
85%

Például hová, buliba? Ott 90-10 a férfiak aránya és miért akarjak ismerkedni egy lánnyal akit 10 perc múlva már rángatnak hazafelé szexelni?

Egyébként azt mert jobb mint egy társkereső (szerintem) :)

2015. febr. 8. 00:12
 23/32 A kérdező kommentje:

Ebben mondjuk igazad van, de azért nem minden csaj olyan... :)

Valószínűleg néha tényleg jobb tud lenni, mint egy társkereső. :D

2015. febr. 8. 00:14
 24/32 anonim ***** válasza:
76%

Mert itt lehet

Vagy szólítsunk le csajokat az utcán, mint egy kéregető?

2015. febr. 8. 00:14
 25/32 anonim ***** válasza:
55%

"Vagy szólítsunk le csajokat az utcán, mint egy kéregető?"

-->A lányok megszólításának semmi köze nincs a kéregetéshez.

És igen, szólítsatok le lányokat, miért ne? Én több lányt szólítottam már meg az utcán, van fogalmad arról, hogy milyen jó érzés, amikor egy rövid beszélgetés után megadja az elérhetőségét?

Baromi jó, és férfias is! Én már tapasztaltam. Elég nagy baj, hogy így viszonyulsz a nyilvános ismerkedéshez, pedig ez lenne a normális.

2015. febr. 8. 00:18
 26/32 anonim ***** válasza:
55%
#25 Ne te mondd már meg, hogy mi a normális és mi nem. Ez is egy módja az ismerkedésnek ennyi.
2015. febr. 8. 00:23
 27/32 anonim ***** válasza:

gyenge jellem vagy. először foj kik ismerkednek itt,undorító,bla bla

később:

ja ja igaz jobb mint egy társkereső

menjél már ...:,)

egyébként meg tök mind1,lehetőség az internet,bármire lehet használni,eljutott hozzátok is 21. század :)) arra használják amire akarják.

Elveszik amit akarnak,hogy honnan meg hogy,édesmind1

ez mindenre igaz az életben.

2015. febr. 8. 00:25
 28/32 A kérdező kommentje:

Én sose mondtam, hogy fúj az, aki a gyakorin ismerkedik, csak megkérdeztem azokat, akik ezt teszik, hogy miért csinálják.

Utána pedig írt valaki egy normális választ, amire normálisan azt válaszoltam, hogy talán igaza lehet.

2015. febr. 8. 00:27
 29/32 anonim ***** válasza:
52%

"Ne te mondd már meg, hogy mi a normális és mi nem. Ez is egy módja az ismerkedésnek ennyi."

Én alapból nem az internetes ismerkedésről nyilatkoztam, hanem a hozzáállásodról, mert úgy beszéltél a lányoknak a nyilvános helyen való megszólításáról, mint ami egy teljesen más világ.

Az internetes ismerkedésben én nem találtam örömömet, ráadásul időt is igényel. Mert míg leveleztek, képcsere, skype, stb... aztán találkoztok, és vagy összejöttök, vagy nem. De ha megszólítok egy lányt a plázában, ott kevesebb, mint 5 perc alatt kiderül minden. Látom azt is, hogy megy a lepontozás, de miért? Talán irigyek vagytok azokra a pasikra, akiknek megy nyilvános helyen az ismerkedés? Nem én vagyok az egyetlen ilyen pasi. Egy régi barátom (aki már azóta nős) az uszodába ismert meg egy lányt, egy mostani jó barátom pedig a buszmegállóba. Én több helyen is szólítottam már meg lányt. És nagyon élvezem, mert férfias, és a nőknek is dominál.

Ti is ugyanúgy megtanulhatnátok ezt, és akkor nem kéne itt dekkolni. Olyan lánnyal ismerkednétek amilyennel ti akarnátok, és akkor nem csak arról ábrándoznátok, hogy "húú, milyen jó segge van, bárcsak az én barátnőm lenne". Hanem elindul feléd és lehet, hogy a te barátnőd lesz.

Én ezt az életet részesítem előnyben, és tök jól érzem magam így. De akinek a GYIK-en való ismi okozza az örömet, hát tegye, ahogy jónak látja, az ő élete.

2015. febr. 8. 00:30
 30/32 anonim ***** válasza:
100%
Ennek is megvan a maga varázsa. Egy társkeresőn meg kell adni egy képet is és aszerint nyomnak valamit az emberek egymásra. De itt ez a felszínesség nincs meg, hogy első látásra valaki bejön, valaki meg nem. Az előttem kommentelőnek viszont abban igaza van, amit leírt az ő kezdeményező módszeréről. Az is egészen más élmény, fel tudja pezsdíteni az ember vérét. :)
2015. febr. 8. 02:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!