Miért itt szeretnének sokan ismerkedni?
Figyelt kérdés
Miért itt, miért nem mennek el inkább valahova, ahol tényleg megismerkedhetnek valakivel?
Itt ráadásul belefuthatnak olyanba is, hogy valaki hazudik magáról meg ilyenek.
2015. febr. 8. 00:00
11/32 anonim válasza:
"Itt ráadásul belefuthatnak olyanba is, hogy valaki hazudik magáról meg ilyenek."
Mint bárhol máshol az életben..
12/32 anonim válasza:
Most mié kell már lepontozni? Nem írtam fa szságot! :D
13/32 A kérdező kommentje:
Azért élőben mégiscsak más, mert ott már eleve legalább azt tudod, hogy a kinézetével kapcsolatban nem hazudik. Meg sokkal könnyebb megmondani valakiről élőben, ha hazudik, mint egy üzenet alapján...
2015. febr. 8. 00:05
14/32 A kérdező kommentje:
Nem én pontoztalak le, de ezért a hozzászólásért most kaptál tőlem egy zöldet. :D
2015. febr. 8. 00:06
15/32 anonim válasza:
Mivel ez egy anomónym oldal,ahol még profil képük sincs a tagoknak,így igen,könnyű belefutni olyanba,aki fake adatokkal csak szórakozik veled,vagy esetleg beteg ember. De pont azért,mert itt név nélkül vállalhatják magukat az emberek,sokkal bátrabbak is.
16/32 anonim válasza:
igen élőben jobb mert ott látod a hibákat de itt mindenki tökéletesnek mondja magát :)
18/32 anonim válasza:
NutellásPalacsinta,azért pontoztak le,mert te vagy a f@ság,ne haraguggyá máá meg XD
19/32 anonim válasza:
Én nem tudok beszélni, szóval élőben kevés esély van arra, hogy megszólítsak bárkit is, a nélkül, hogy mentőt akarnának hívni nekem.
20/32 A kérdező kommentje:
Csak kíváncsi voltam, na! :D
2015. febr. 8. 00:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!