Csak szerintem nem tetszek senkinek? Ha igen ez miért van?
Mármint olyan embernek nem tetszek,akivel én is szívesen ismerkednék,nem akarok bunkó lenni de csak a kissé "nyomibbaknak" jövök be. De a nyomit nem szó szerint értem,kérlek ne szóljatok le.
Pedig nem tartom magam csúnyának,persze az a hatalmas szépség sem vagyok. 170 cm 56 kg,hosszú sötét hajú,zöld szemű és tény,hogy nem járok el bulizni,de ez 15 évesen szerintem nem nagy baj. Én megelégszek a mozival,vagy kávézókkal is.
Lehet az a baj,hogy nem járok szórakozóhelyre,de nem tehetek róla nem vonzanak.
Próbálkozz konditermekben, vagy nyáron Siófokon. Ott sok a macsó.
Kicsit elkeserítesz, hogy a nyomikat senkiknek tartod. Ezek szerint veletek, nőkkel mèg' kedveskedni, udvariaskodni is felesleges:(
de nem gond, majd nem is törekszem majd rá.
Mondtam,hogy a nyomi szót nem kell szó szerint venni. Először is ez ízléstől is függ,hiszen lehet aki nekem csúnyább és "nyomi"-szigorúan idézőjelesen-az másnak még lehet helyes,aranyos és szimpatikus.
Nem kell egy ember véleményére hallgatni,nem akartalak lehangolni!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!