Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » A gazdag BMWs férfiak miért...

A gazdag BMWs férfiak miért nem akarnak semmilyen komoly párkapcsolatot?

Figyelt kérdés
21L
2015. febr. 6. 22:54
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Mert tudják, hogy mindenkit megkaphatnak... akkor meg diatal korban minek megállapodni? Olyat, mint te, valszeg találnak 1000-et... majd megállapodnak, ha találnak vkit, aki értékesebb nálad, és nemcsak a pénzre hajt.
2016. máj. 17. 14:03
 22/24 anonim ***** válasza:

Szerintem a Kérdező nagyságrendekkel többre tart egy komoly párkapcsolatot mint sok-sok alkalmit, azért nem értette ezt a magatartást.

A válaszokból pedig az derült ki, hogy sokaknak többet ér a sok alkalmi kapcsolat egy komolynál.

Mindenesetre bizarr.:)

2016. máj. 17. 15:52
 23/24 anonim ***** válasza:
22-es, hát igen... nagyra tartja a komoly kapcsolatot... azért, hogy megtömhesse a pénztárcáját úgy, hogy nem dolgozik. Máskülönben miért csak a gazdag BMW-s srácok érdekelnék? (ezt kb. attól érteném meg, aki ugyanennyit le tudott tenni életében az asztalra, az meg nem egy 21 éves csitri). Ennél sztem még az is kevésbé erkölcstelen, ha vki egyéjszakás kalandokat akar, ha őszinte a témában.
2016. máj. 17. 15:56
 24/24 anonim ***** válasza:

A kérdésben én nem találom, hogy az érdekelné, hogy velük legyen kapcsolata.

21 évesen - és később is - az embert MINDEN férfi érdekli, és minden a gondolkodásukkal, érzéseikkel, döntéseikkel kapcsolatban.:)

És elsősorban a párkapcsolati döntéseikkel kapcsolatban.

Látod, én is elolvastam a kérdést, mert a szerelmi élet az érdeklődésem központja, és nagyon fájdalmasan érint, ha nem értem, miért nem jött össze.

Ugyanis - ha nem vetted volna észre - aki szerelmi kapcsolatot keres az ilyen férfinál, nem pedig pénzt, pont az nem talál viszonzásra, ami nagyon fájdalmas és érthetetlen.

Aminek az okáért a pokolra is elmegy az ember lány,a csak hogy megértse.

44N)

2016. máj. 17. 16:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!