Egy komoly barátnőt szeretnék, aki természet kedvelő, nincsenek hatalmas igényei, ha mondhatom így vidéki mentalitású, nem a pénz a legfontosabb számára, nem vagyok gazdag, van itt valaki aki reszben, vagy egészben magára ismer? .
23 éves vagyok,és privátban mindenkinek válaszolok.
Kérlek,csak normális válaszokat.
Köszönöm,már ezt is tudom.
Valamit rossz helyre másolhattál...
A kerékpár felépítése és legfontosabb alkatrészei:
Váz, kerekek, kormánycsapágy, kormányszár, kormány, középcsapágy, hajtómű, pedálok, lánc, első és hátsó fogaskoszorú, fékek (abroncsfék, kontrafék (agyfék), felnifék: patkófék, „cantilever”-fék (az angol szóból), v-fék, u-fék, dobfék, tárcsafék), nyeregcső, nyereg, váltórendszer (első és hátsó váltók, váltókarok és a közlőművek: láncos, bowdenes és hidraulikus), első villa (merevvilla, teleszkópvilla), illetve teleszkópos hátsó villa esetén hátsó háromszög és hátsó teleszkóp, illetve a különböző csapágyrendszerek és egyéb szerelvények: lámpák, helyzetjelzők, csomagtartók, gyermekülések.
Én is ilyen csaj vagyok, de idősebb :P
Ha itt kell csajt keresned ilyen fiatalon, akkor önbizalomhiányban szenvedsz és tessék összeszedni magad.
A kédés az volt, hogy van e valaki aki magára ismer: van :D
De ezzel nem mész még sokra, mert attól hogy van... mi van ha nem is akar ismerkedni? :P
Sok ilyen csaj van, csak nem ők a feltűnöek.
+10 év rendben? :O
Hát még pasiból se nagyon akarok +10 évvel idősebbet, bár inkább belefér. Fordított helyzetben nem jellemző, bár ezért irigylem is a pasikat :D
Egyszerűen már 1-2 évvel fiatalabb sráccal se mernék kapcsolatot kezdeni, hiszen 10 év múlva rájön, hogy talál majd tőlem egy 10 évvel fiatalabbat -_-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!