Szerintetek hatalmas parasztsag ha feltortem az egyik osztalytarsam facebookjat?
Igaz h rettenetesen utalom de a baratnommel aki szinten utalja feltortuk.
A lany miatt nincs buntudatom mert hatalmas paraszt volt velunk (a legjobb baratnonk VOLT)
a fiu miatt akivel jar viszont igen .
Szerintetek iszonyat nagy parasztok voltunk??
Hát kölcsönös pofon lett volna, ha ő is tett volna hasonlót, de nem tett.
Verbálisan is ellehetett volna intézni a dolgot, gerinctelenség valakinek a személyes dolgai között járni és megszégyeníteni, főleg egy közösségi oldalon.
Ezért, főleg ha durva dolgokat is csináltatok rajta, akkor túllőttetek a célon.
Azért ne lepődj meg, ha holnap meg a tiedet törik fel... talán kicsit gondolkozni is kéne.
És a kérdésedre a válasz: IGEN!
Amugy csak egy beszelgetest néztünk meg.
Es szerintem volt benne kolcsonos dolog mivel o iszonyatosan bunko volt velunk es valami nagyon nagy parasztsagot csinalt velunk
Csak egy beszélgetést néztél meg... viszont már tudod a jelszót, elvileg bármikor benézhetsz és bármit csinálhatsz.
Gondold csak át, mi történik ha ez kiderül? És a barátaid vajon mit szólnak ahhoz, hogy csak úgy loginokat törögetsz? Az tuti, hogy én többet szóba nem állnék veled. Az meg megint más dolog, ha az őseid fülébe jut.
Akárhogy is veszed, a ti részetekről gerinctelen dolog volt, amit csináltatok.
Erről a " de ő is csinálta !! " mentségről szokjatok le, ez gyerekes felfogás, mivel a másiknak a hülyesége még nem menti fel a ti hülyeségeteket.
Te azért vagy felelős, amit te teszel, a másik meg azért, amit ő tesz. Azért, amit teszel, a felelősség mindig a tiéd lesz.
És az is, ahogyan visszavágsz valakinek, elmond egy pár dolgot rólad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!