Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » A gazdag BMWs férfiak miért...

A gazdag BMWs férfiak miért nem akarnak semmilyen komoly párkapcsolatot?

Figyelt kérdés
21L
2015. febr. 6. 22:54
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Elképzelem a tanyasit, ahogyan begurul a John Deer- el a disco parkolójába... :) Mekkora má'! :)
2015. febr. 6. 23:09
 12/24 anonim ***** válasza:

Hat engem inkabb lazba hoz egy john deere mint egy audi... Almom vezetni egy kombajnt. :)))

L

2015. febr. 6. 23:13
 13/24 anonim válasza:
ezek csak annak hiszik magukat nincsenek bent max a középosztályban a gazdag a RR al jár vagyis viteti magát... azért nem kell elszállni a köcsögöktől...
2015. febr. 6. 23:15
 14/24 anonim ***** válasza:
Ennyi. :) A JD nyert. :D
2015. febr. 6. 23:17
 15/24 anonim ***** válasza:
Mindenki azon ribtál, mert nincs vagy nem is lesz csaja, de én meg azon sírok, hogy nem lesz sose egy rendes verdám. Nem értem, hogy miért kell ennyire mindent a pénzhez kapcsolni... biztosan könnyebbek úgy a csajok, de hallod nekem így is elegem van a nőkböl, meg csak a veszedelmet látom a csajozásban.
2015. febr. 6. 23:19
 16/24 anonim ***** válasza:

Nem az autó teszi az embert.

Jó pár ilyen pasit ismertem, volt akivel le se álltak a csajok pedig BMW van. Volt aki komoly kapcsolatot akart volna de a fekete csillogo BMW-vel se sikerült neki, mert a szerelme egyszerüen lelépett.

De van néhány 20 éves hülye gyerek akikre érvényes amit írsz. Velük nem érdemes foglalkozni..

2015. febr. 6. 23:39
 17/24 anonim ***** válasza:
Azért mert ezek szinte bármelyik lányt megkaphatják. Mégis minek állapodnának meg egynél? Csak azért mert te ezt megadnád neki? Ezek jól tudják, hogy mekkora előnyben vannak és bizony ki is használják. Keresgélj inkább a kevésbé tehetős középosztály tagjai között, ott rengetegen vágynak komoly kapcsolatra.
2015. febr. 6. 23:56
 18/24 anonim ***** válasza:

Én 25f vagyok, de sosem sikerült kocsival nőt szereznem.

Igaz a bömi is 21 lesz, de még sexi :-)

2015. febr. 7. 07:46
 19/24 anonim ***** válasza:
En meg no vagyok es nem figyeltem a pasik kocsijat, amikor ismerkedtem. Lenyeg, hogy legyen jo a szex. Mindketten bmv- vel jarunk az elettarsammal. Tudod: busz metro villamos... Szoval sz.rok a kocsira. Lenyeg, hogy rohanunk haza egymashoz. N
2015. febr. 7. 11:47
 20/24 anonim ***** válasza:
nekem bmw x6-om van.
2015. ápr. 1. 23:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!