Netes ismerkedésből kialakulhat szerelem?
Figyelt kérdés
2015. febr. 6. 20:08
7/16 anonim válasza:
Hát 12-13 éves koromban kellően felfokozott hormonális és érzelmi állapotban csak netről ismert fiúba is "szerelmes" voltam. Ma már ezt lehetetlennek érzem, kell a személyes ismeretség.
Neten induló ismeretségből lehet, de őszintén szólva én a való életben hiszek: aki hozzám való, az úgyis odasodródik valahogy.
Persze sokan nem találnak párt, és végül is rengetegen a netről tudnak találkozni megfelelő emberekkel.
9/16 anonim válasza:
Persze, nekem sikerült, nem is egyszer.
10/16 anonim válasza:
nem. csak te agyad csinál úgy mintha a virtuális világ igaz lenne. kamu az egész. amikor meg segítség kellene akkor nem is foglalkoznak már vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!