Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Bizonyít valamit ha internetes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bizonyít valamit ha internetes ismerkedésből a szülökkel is beszélhetek?

Figyelt kérdés
És várnak.

2012. aug. 1. 09:08
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
o.O Kicsit bővebben.
2012. aug. 1. 09:09
 2/12 anonim ***** válasza:
én nem értem ezt a kérdést...ismerkedéből beszélni??? ez mit jelent magyarul? és ez mit bizonyít???
2012. aug. 1. 09:12
 3/12 anonim ***** válasza:
Én sem értem a kérdést, meg a szituációt sem, fogalmazd meg egyértelműen.
2012. aug. 1. 09:15
 4/12 A kérdező kommentje:
Azt szeretném leírni hogy van egy srác akit interneten keresztül ismertem meg és látogatóba mennék de vannak kételyeim és ezért videóban skypen beszélgettem a családjával és azt mondták hogy várnak ők is. Ebben bízhatok ? Elég ehhez annyi hogy leutazzak külföldre?
2012. aug. 1. 09:18
 5/12 anonim ***** válasza:
Melyik országba mennél? Hány éves vagy? Ő hány éves?
2012. aug. 1. 09:22
 6/12 anonim ***** válasza:

A sráccal találkoztál már "élőben"?Ha, többször is akkor mehetsz.Ha meg még nem is láttad, akkor először itthon próbálj vele meg találkozni.Nehogy már külföldre menjél.

Egyébként is hova kéne menni?Meg ha srác randizni akar, akkor jöjjön el ő hozzád, mert neki kell udvarolni!

(29/F)

2012. aug. 1. 09:26
 7/12 anonim ***** válasza:
Előző vagyok.Meg azért a szülőkkel sem árt megbeszélni, vagy szólni.
2012. aug. 1. 09:27
 8/12 anonim ***** válasza:
Én nem mennék el hozzájuk első körben, mindenképp "félúton" találkoznék valahol és csak a sráccal, a családja nélkül, mindenképp nyilvános helyen, ahol emberek vannak. De még mindig nem túl sok az infó. Hány évesek vagytok, és hova kéne menni. Meg miért nem a fiú megy hozzád?
2012. aug. 1. 09:31
 9/12 A kérdező kommentje:
Mert nincs pénze leutazni....
2012. aug. 1. 09:36
 10/12 anonim ***** válasza:
Őszinte leszek: ha nincs pénze odautazni hozzád akkor mégis milyen kapcsolatot képzel el? Mert az nem normális, hogy te mész hozzá mindig, távkapcsolatnak meg nincs értelme. Gondolom nagyon fiatalok vagytok, keressetek olyan párt magatoknak akivel van esélyetek egy normális, személyes találkozásokon alapuló kapcsolatnak. A netes társkeresésnek nem az a lényege, hogy messzi emberekkel ismerkedj, hanem hogy hatékonyan szelektáld azokat az emberkéket, akikkel tényleg kialakulhat valami.
2012. aug. 1. 09:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!