Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ismerkedésből semmi. Lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismerkedésből semmi. Lehet még egyszer jövője?

Figyelt kérdés

Megismertem egy lányt még tavasszal, aki tudtomra adta, hogy tetszem neki és komolyan is állt kettőnkhöz. Nem vagyok egy nagy nőcsábász, ezért nem is nagyon tudtam, hogy mit kell egy lánnyal csinálni. Kb. 2 hónapot kavartunk, és az első hónapban nem vettem túl komolyan. Utána megszakítottuk a kapcsolatot, mert közben összejött mással.

Azóta sokat változott a hozzáállásom a dolgokhoz és megértettem, hogy mi kell a nőknek.

Lehet még ebből egyszer valami, ha anno még vonzalmat érzett irántam?

2012. júl. 14. 17:02
 1/7 anonim ***** válasza:
Hát ha komolyan érdekled a csajt, akkor simán..
2012. júl. 14. 17:38
 2/7 anonim ***** válasza:

Biztosat nem tudok mondani,de magamból kiindulva talán még lehet esély rá.Én mindenesetre elgondolkodnék rajta, hogyha mégis elhívnál valahova és még nem vagy teljesen közömbös a számomra.

Bár mondjuk nem tudom, hogy mit jelent nálad az , hogy ,,nem vetted túl komolyan"?

2012. júl. 14. 17:38
 3/7 A kérdező kommentje:

Nem tudtam, hogy kell-e nekem távkapcs. Meg úgy voltam vele, hogy a lányt tutira érdeklem és nem sokat kell beletennem az egészbe, míg nem tisztázódik ez bennem.

De egy szűk hónapig tartott ez. Aztán másképp álltam a dolgokhoz, csak már késő volt. Mert addigra más jobban nyomult.

2012. júl. 14. 17:41
 4/7 anonim ***** válasza:

második vagyok

esetleg nincsenek közös barátaitok/ismerőseitek?

2012. júl. 14. 18:12
 5/7 A kérdező kommentje:
Nem nagyon jellemző, de ez miért fontos?
2012. júl. 14. 23:46
 6/7 anonim ***** válasza:
mert talán tőlük megtudhattad volna, hogy mit gondol rólad jelenleg a lány.
2012. júl. 15. 11:14
 7/7 A kérdező kommentje:
Jelenleg mindegy, hogy mit érez, hiszen kapcsolatban van. Amit azelőtt elmondott és mutatott felém, az alapján úgy érzem, hogy talán lenne még egy nekifutási lehetőség. De ez csak a jövő zenéje.
2012. júl. 15. 11:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!