Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Netes ismerkedésből lehet...

Netes ismerkedésből lehet szerelem?

Figyelt kérdés

Egy jó ideje megismertem neten egy lányt. Eredetileg nem ismerkedésnek indult, csak úgy spontán valamiért elkezdtünk beszélgetni. Eddig minden nap beszélgettünk, kivéve egyet-kettőt. Én szeretek vele beszélgetni, és úgy vettem észre ő sem csak visszaír valamit vagy válaszol a kérdésekre, hanem tényleg lehet vele beszélgetni. Nagyon kedves, barátságos. Mostanában egyre többet gondolok rá, minden nap eszembe jut. Az utóbbi kb egy héten nem beszéltünk minden nap és olyankor hiányzott. A helyzet az, hogy minél jobban kezdtem megismerni a személyiségét, humorát, stílusát, annál jobban kezdtem hiányolni, mikor egy-egy nap nem beszéltünk.

A helyzet az, hogy eddig még nem találkoztunk, de szívesen találkoznék vele, de félek, hogy rosszul sül el és többet nem beszélhetek vele, vagy nem olyan leszek, mint amilyennek képzelt és csalódik. Valamiért abban se vagyok biztos, hogy ő egyáltalán találkozna-e velem.

Szerintetek ebből lehet szerelem? Mit csináljak, merjem elhívni valahova, vagy inkább még ismerjem meg jobban és ő is engem, hogy ne tartson annyira a találkozástól? Mit tegyek?

A lány 15, én 18 vagyok.

2013. júl. 6. 01:44
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
76%
Yep
2013. júl. 6. 01:45
 2/16 A kérdező kommentje:
Értelmes válaszokat, légyszíves.
2013. júl. 6. 01:46
 3/16 anonim ***** válasza:
Lehet.
2013. júl. 6. 01:46
 4/16 anonim ***** válasza:

végülis lehet :D

de ebből még egyáltalán nem következik, hogy te is tetszel neki viszont lehet hogy ő is gondolja

csak kérdezd meg hogy lenne-e kedve majd egyszer találkozni

esetleg találkozhattok csak barátként aztán majd eldöntitek

2013. júl. 6. 01:47
 5/16 anonim válasza:
Én tudok példát arra amikor egymásra találtak párok neten keresztül!
2013. júl. 6. 01:48
 6/16 anonim ***** válasza:
igen lehet.
2013. júl. 6. 01:48
 7/16 anonim ***** válasza:
44%
Lehet :)
2013. júl. 6. 01:49
 8/16 anonim ***** válasza:
persze hogy lehet:)
2013. júl. 6. 01:50
 9/16 anonim válasza:
Én már az első jó beszélgetés után elhívtam volna :) Ha nem jön akkor vártam volna még egy két napot! Jaaaa ez így is történt :D Szeretjük egymást! Légy bátor és határozott, tűnyön úgy mintha tudnád hogy mit csinálsz! A lányok buknak a dominanciára!
2013. júl. 6. 01:52
 10/16 anonim ***** válasza:

Én is ebben a cipőben járok, azzal a különbséggel hogy egyszer volt szerencsém találkozni vele... azóta mégjobban hiányzik :/

18/F

2013. júl. 6. 02:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!