Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Nem a lánynak kell a fiú után...

Nem a lánynak kell a fiú után futni. Mégis mit tegyek?

Figyelt kérdés

Konkrétan: Látásból már ismertük egymást a pasival (19), nem rég pedig elkezdtünk írogatni, "közelebbről" megismerni egymást.

Már az első levelében közölte velem (20), hogy nagyon tetszem neki...,szóval bókolt... Nagyon jól esik, hogy valaki ennyire kedves hozzám, tisztelettudó, érdeklődő, humoros, jól is néz ki, stb... végre ......!

Találkozni is akartunk, ha haza jön külföldről -pár nap múlva.

Azonban 3 napja nem ír, nem jelez felém semmit, vélhetően besértődött egy kis 'hisztis lejátszásom' után. Sajnálom, de van olyan oldalam is, és azt írta talán túl ragaszkodó vagyok. Nem értem, mi a probléma? Keressem én vagy már nem akar talit sem ezek után, vegyem ezt úgy, hogy nincs tovább...? (egyébk. tervezte/-tük, hogy segít munkaszempontból is nekem a közeljövőben).

Köszönöm a választ!

2015. febr. 5. 22:05
 1/5 anonim ***** válasza:
Kérj elnézést sürgősen, és ne hisztiz máskor.....
2015. febr. 5. 22:06
 2/5 anonim ***** válasza:
Hagyd egy kicsit, hogy lassa, nem vagy ragaszkodo es nem maszol ra.
2015. febr. 5. 22:07
 3/5 anonim ***** válasza:

Szerintem keresd fel és beszéljétek meg a dolgot.

Írd neki bolond voltál, hogy hisztiztél és nem úgy gondoltad.

Ha valóban tetszel neki akkor biztos reagál valamit.

2015. febr. 5. 22:08
 4/5 anonim ***** válasza:
Alapszabály: mindig annak kell a másik után futni aki akar valamit. Kiegészítés: Ha Az egyik fél már egyszer kosarat adott, de meggondolta magfát, akkor a kosártól számított jó pár évig illetik neki kezdeni.
2015. febr. 5. 22:09
 5/5 anonim ***** válasza:
Azt sem tudjuk miert "hisztizett". Lehet, hogy amugy neki volt igaza.
2015. febr. 5. 22:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!