Be kell, hogy valljam, hogy én néha már nagyon elkeseredek miatta. Tényleg. Valamikor már nagyon unom. Főleg annál az oknál fogva, hogy nem igazán találok különleges lányokat. Mindenhol a tucatba futok. Nem értem. Most sokan tényleg ilyen egyszerűek és semmi belső értékük nincs, vagy csak ennyire nehezen nyílnak meg mások előtt. Már kezdem feladni a dolgot... Nem hiszem, hogy a hiba bennem van. Külsőre sem vagyok egy rossz pasi, személyiségre meg szerintem bőven kitűnök. Elég kezdeményező és nyitott vagyok. Jó velem beszélgetni. Talán mégis bennem van a hiba. Túlságosan magasra tettem az elvárásaimat. Nem tökéletes nőt keresek, de azért számomra legen különleges. Kicsit kezdem elveszíteni az érdeklődésem. Megfordult már a fejemben, hogy egy darabig szüneteltetem az ismerkedést is. Ha valakinek kereszteznie kell az utamat majd úgy is belémbotlik.
22/F
2015. febr. 4. 21:38
1/8 anonim válasza:
Minden emberi lény különleges, csak a felszín hasonló. Lehet, hogy a legutóbbi lány, akire undorral néztél tökéletes feleség lett volna, mert volt benne potenciál, privát életében más, mint amit mutat.
2015. febr. 4. 21:39
2/8 anonim válasza:
1-es jól írja, nem mindenki olyan típus mint aminek látszik.
Tudod az arany fordítottja a nem minden arany ami fénylik csak ez fordítva,
2015. febr. 4. 21:43
3/8 A kérdező kommentje:
Teljesen igazad van. Mindenki különleges a maga módján. Én tipikusan olyan ember vagyok, aki meglátja az emberekben az értéket, még akkor ha saját maga sem látja. Minkenkihez pozitívan állok hozzá, és próbálok képet formálni mindenkiről az alapján, hogy milyen személyiséggel rendelkezik. Mindig a saját emberismereti tapasztalataimra alapozok. Általában belelátok az emberekbe, és nem mondanám, hogy szoktam tévedni ezzel kapcsolatban. Tudom rengeteg lány van, aki hordoz belső értékeket. De ezzel semmire sem mennek az életben, ha nem mutatkoznak vagy csak mélyen magukban értékes nők. Kell hogy ezeket az értékeket a felszínre hozzák és hogy megmutassák ki is lakozik bennük valójában. Szerintem ilyen egy igazi nő. Ahhoz meg hogy egy ilyen nő ragyogjon kell egy értékes férfi.
2015. febr. 4. 21:50
4/8 anonim válasza:
A jelenlegi barátom elég "bohócnak" tartott elsőnek, mivel a legjobb barátnőm meg én együtt olyanok vagyunk mint valami irigy hónalj mirigy.... szóval tök hülyék együtt. Majd ezt kedvelte meg eleinte bennem, majd egyszer rám írt és 7 hónapig csak beszélgettünk, 3-ik hónapban azt mondta, hogy én vagyok neki a legjobb barátja meg hasonlók, és most együtt vagyunk és nem tudnánk egymás nélkül élni :). <3 számára én vagyok különleges, számomra pedig ő.
2015. febr. 4. 21:51
5/8 ches válasza:
Tudod egy ember kiismerésére nem elég 10-20 perc.én nagyon nehezen nyilok meg idegen emberek előtt.pl.idáig a legtöbb esetben az volt,hogy akikkel néhány szót váltottam vagy esetleg csak 5-10percet beszelgettem mindig azthallotam vissza,h beképzelt vagyok.és ezt olyanok is mondták akikkel még soha egy szót sem váltottam.de akikkel igazán elbeszélgettem 1-2 órát azok viszont azt mondtak,h egy állat vagyok.:) mert nagyon vicces,dilis stb.meg h ellehet velem beszélgetni es ha kell komoly vagyok es nagyon jo tanácsokat adok.szóval szerintem mindenkinek megvan a véleménye a masikról!azt mi döntük el h megszeretnék e tudni mi is rejlik igazán a másikban! :)
2015. febr. 4. 22:11
6/8 A kérdező kommentje:
Én megszeretném. :)
2015. febr. 4. 22:55
7/8 ches válasza:
Akkor csak hajrá!!!remélem sikerül! ;)
2015. febr. 4. 23:21
8/8 anonim válasza:
Én nem mondanám magam olyan lánynak aki felszínes és próbál beolvadni a mai (és nem túl jó) világba azért én is elgondolkodok rajta, hogy a mai lányok mi a francot csinálnak mert körülöttem is vannak olyanok akiket messziről elkerülnék. Ettől függetlenül nem minden lány olyan és lehet még találni normálisat is :) ne add fel :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!