Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek már írt fiú facebookon hogy szívesen megismerne titeket? Hogy álltok az ilyesfajta ismerkedéshez?
Figyelt kérdés
2013. febr. 12. 21:14
1/13 anonim válasza:
Igen, írt, de később kiderült, hogy van nője. Személyes ismerkedést jobban preferálom.
2/13 A kérdező kommentje:
Persze azt mindenki jobban preferálja...
2013. febr. 12. 21:19
3/13 anonim válasza:
Még nem! Ha szimpi kép alapján,akkor elkezdenék vele dumálni....
4/13 anonim válasza:
Írt, de egy kulturálatlan barom, miután írtam neki, hogy tanuljon meg helyesen írni azután lehordott minden szarnak.
21/N
5/13 anonim válasza:
4# az aztán az egy kötõszó tehat a szó elé vesszõt rakunk
nem bírtam ki, hogy ne kössek beléd :D
7/13 anonim válasza:
Szerintem nincs baj az ilyen fajta ismerkedéssel! Írj rá nyugodtan :)
8/13 anonim válasza:
Írj neki! egy próbát mindenképpen megér :)
9/13 anonim válasza:
Egyszer-kétszer válaszoltam röviden, de legtöbbször figyelmen kívül hagyom, és azt hiszem be van állítva, hogy idegenek ne is tudjanak írni.
10/13 anonim válasza:
Írt már idióta analfabéta is meg normális is. Az előbbi fajta lehord ha nem írok vissza, és akkor is ha normálisan közlöm vele h faroljon..ezeken csak nevetni tudok. Volt olyan is aki az ország másik feléből írt rám kitudja mi szándékozta:D normális volt de csak 1x beszélgettem vele. Írt már rám környékbeli is, aki normális, 1x randiztunk de ennyi. Aki szimpatikusnak tűnik azzal szívesen beszélgetek, majd esetleg tali. (ha nincs barim)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!