19-23 éves helyes, magas, értelmes, jövőképpel rendelkező fiúk? Komoly kapcsolathoz hogyan álltok hozzá?
30 eves koromig szoba sem johet a gyerekvallalas, utana amint lesz idom es normalis anyagi helyzetem bevallalom:)
18/f
Ha találok olyan lányt, aki megfelel az igényeimnek, akkor abszolút vevő vagyok rá.
Egyébként meg vagyok inkább egyedül. Csak azért nem leszek párkapcsolatban, hogy elmondhassam, hogy van valakim.
Továbbá csakis komoly kapcsolatok híve vagyok.
22/F
Én igazából szívesen elköteleződnék,d e nem vagyok az a tipus aki keresgél, meg most annyira nem is hiányzik.
Ha bekopog az életembe akkor oké, de én így most 21 évesen nem tudnék komolytalan kapcsoaltot elképzelni, akkor inkább semmi.
Komoly kapcsolat híve vagyok.
19 vagyok,magas,van eszem,a helyesseg relatív.
Nagyon szeretnek komoly kapcsolatot de nagyon nehez megfelelő lanyt talalni. Sok lany nagyon el van szállva magatol,sokakat elvakít a kor felszínessege es semmi műveltsegük.
A korosztalyombeliekre 18-35 eves pasik hajtanak,nagy a konkurencia is..
19/F
HA
igényes
jó humorú
jó testű
látom benne az anya/feleség/szerelmem "képét"
tud főzni mint én
takarítani mint én
Akkor tudom tisztelni, és nekifutok a dolognak.
23F, sporty
Nekem komoly kapcsolatom van. Remélem, életem végéig fog tartani. Semmi és senki más nem érdekel, megtaláltam a párom. Így.
23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!