Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Túl nagyok az elvárásaim? 21N

Túl nagyok az elvárásaim? 21N

Figyelt kérdés

Most inkább csak külsőre írnék, a belső úgyis csak akkor derül ki, ha megismeri az ember jobban a másikat, illetve attól függ, mit hoz ki belőlünk a másik.

Szóval, ha az ideális pasi sötétbarna hajú (a legjobb esetben minimum vállig érő hajjal), nagyon sötét szemű, kis szakállal, különleges, karakteres arccal. Magasság mindegy, 170cm körül már jó. Testalkat is mindegy, csak ne nagyon a végletek (ne 40 és ne is 140kg), és ne legyen kigyúrt, mert az taszít.

Metálosok előnyben, de nem elvárás.

Van esélyem ilyen pasit találni, vagy magasak az elvárásaim?

2015. febr. 3. 22:10
1 2 3 4
 31/35 anonim válasza:
Én régebben még buszmegállóban láttam ilyesmi srácot, a lány haveromnak volt a pasija.
2015. febr. 3. 22:35
 32/35 anonim ***** válasza:
Biztos van, én is ilyen vagyok... 18/F. Szoktam melozni, de egyetemre keszulok :P
2015. febr. 3. 22:47
 33/35 anonim ***** válasza:
Miért mész ennyire a külsőre? Nekem is a barna szemű, barna hajú, rocker fazonok az ideáljaim, ehhez képest a szerelmem akivel együtt vagyok szőke, kék szemű, elegáns stílusú. Ez van. Ha ennyire nézed a külsőt, akkor lejjebb kell adnod a személyiségnél. Sok ilyen pasi van, de azért elég jelentősen leszűkíted így a potenciális partnerek számát. Komolyan a szemszín és a haj hossza a legfontosabbak egy pasiban?
2015. febr. 3. 23:24
 34/35 anonim válasza:

"különleges, karakteres arccal"

[link]

Tessék ennek elég különleges, és még "karakteres" is.

2015. febr. 4. 00:47
 35/35 anonim ***** válasza:
Szobatársam pont ilyen... és még korban is pont passzol. :D
2015. febr. 4. 23:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!