Túl nagyok az elvárásaim a fiúk terén?
Fontos, hogy a srác értelmes legyen, és jó ember (pl.: szeresse az állatokat, és ne bántalmazzon másokat) oké, ez még tényleg alap, de engem akkor fog meg, ha van humora is, laza, és érdekes. Ja, és legyen önbizalma...
eddig még nem találtam ilyet. Vagy ha igen, akkor foglalt volt.
u.i.: mielőtt valaki beszólna, nem, nem érdekel a pénz...
sajnálom, ha nem akarok leállni egy paraszttal, aki még ráadásul cigizik, és nem elégszek meg egy olyannal se, aki sz*rt se csinál az életben.
hm... az átlagosak nem ilyenek. Ki mondta, hogy az átlagosak érdekelnek?
Ez az "érdekes" az a paraméter, amitől általában a fejem a falba tudnám verni. Egy átlagember soha nem érdekes. Egyformák vagyunk mind. Kereshetsz színészt, politikust stb., akik tényleg érdekesek, mert az az életmódjuk erősen eltér másokétól, sokszor az értékrendjük is, de nem biztos, hogy boldog életed mellette, illetve az sem, hogy kelleni fogsz neki, lévén, hogy neked is nyújtani kell valamit.
Ha érdekes alatt azt érted, hogy ilyen-olyan tevékenységeket végez, speciális hobbija van, gyakran jár ide vagy oda, akkor ez már bizony burkoltan a pénz kategória, mert megint csak mindenki olyan lenne, ha futná rá. Tehát vagy mégis csak a pénzhez vonzódsz, csak nem ismered fel/nem akarod beismerni, vagy nem tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!