Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Túl nagyok az elvárásaim a...

Túl nagyok az elvárásaim a fiúk terén?

Figyelt kérdés

Fontos, hogy a srác értelmes legyen, és jó ember (pl.: szeresse az állatokat, és ne bántalmazzon másokat) oké, ez még tényleg alap, de engem akkor fog meg, ha van humora is, laza, és érdekes. Ja, és legyen önbizalma...

eddig még nem találtam ilyet. Vagy ha igen, akkor foglalt volt.

u.i.: mielőtt valaki beszólna, nem, nem érdekel a pénz...

2014. jan. 12. 10:32
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

nem nagy

csak fiatal vagy

30+

2014. jan. 12. 10:46
 12/20 anonim ***** válasza:

Azért van pár ilyen srác. Mondjuk én is hasonló vagyok, és szabad.

Csak mi is szeretünk válogatni, főleg akinek van önbizalma.

Viszont a beszélgetésbe még senki nem halt bele. :)

20F

2014. jan. 12. 10:49
 13/20 anonim ***** válasza:
Van ilyen srác, nem nagy elvárás. Az enyémek is hasonlók.
2014. jan. 12. 10:49
 14/20 anonim ***** válasza:
Ilyen vagyok, de ha dohányzok, már forduljak fel? :/
2014. jan. 12. 10:52
 15/20 anonim ***** válasza:

Az 100%, hogy nem csak ezek az elvárásaid.

Viszont az érdekelne, hogy miért kell, hogy szeresse az állatokat? Attól lesz jó ember?

2014. jan. 12. 10:59
 16/20 A kérdező kommentje:

Uhh, szóval.

Érdekes alatt azt értem, hogy legyen benne valami különleges. Például, a legtöbb srác szeret focit NÉZNI, de mondjuk ő ehelyett kertészkedni vagy isten tudja mit szeret. Nem személyeskedés, csak egy példa, szóval nekem tetszik, ha valaki más, mint a többi.:)

A cigit gyűlölöm, káros, drága, és még undorító is a szaga. Nem az embereket vetem meg, hanem a dohányt.

Nem elég, ha izmos és jóképű vagy. Ha ezenkívül nem tudsz semmit felmutatni..

Állatmániás vagyok, ha valaki akármilyen kedves, okos, de ha azt mondja a kutyámra, hogy menj innen, te dög, akkor

0% az esély. Ebből nem adok le.

2014. jan. 12. 11:16
 17/20 anonim ***** válasza:
ez idáig nem nagy elvárás :)
2014. jan. 12. 11:18
 18/20 anonim ***** válasza:

Ennyi erővel én is megfelelek, de attól még nem biztos hogy összeillünk.

Épp szeretek kertészkedni, nekem is van egy kutyám, de nem vagyok állatmániás, csupán szeretem őket. A humor személyiségfüggő is, de aki hasonló azzal el tudok viccelődni.

Az érdekes szintén attól függ hogy mennyire egyezik az érdeklődési körünk.

Szóval annyit akartam kihozni ebből, hogy az általad leírtaknak sokan megfelelnek, és ezért pontosítani kellene hogy pontosan mit szeretnél. Mert a laza, és az érdekes sokféleképpen kifejeződhet, és te nem biztos hogy mindet értékeled.

2014. jan. 12. 12:08
 19/20 anonim ***** válasza:
Én is szeretem az állatokat. Sütve , főzve is akár. Viccet félretéve. Ha TE egy ilyen pasit akarsz mit tudsz cserébe felmutatni?
2014. jan. 12. 16:34
 20/20 A kérdező kommentje:

ó, nehogy azt hidd, kérdező, hogy a délutánjaimat gépezéssel töltöm és olyan unalmas vagyok mint a csigaséta.

Nem ám. Táncolok, sportolok, fotózok, önkénteskedek az állatmenhelynél és az öregek otthonánál, zsebpénzemből finanszírozom az alapítványokat, írok mindenfélét, érdekel a tudomány, a biológia, és orvosnak készülök, bár ki tudja. Emellett kedvesnek és viccesnek tartanak az emberek, keresik a társaságomat - mindig is jó barát voltam. Ráadásul szép is vagyok, csinos is, mivel rengeteget mozgok. Úúú és hogy is mondjam, nem vagyok se kétszínű, se liba, se naiv, és még sorolhatnám.

Ezeket nem azért írtam le, hogy mutassam, mennyire awesome is vagyok valójában - csak irritál, hogy valaki beszól, hogy mit is tudok felmutatni.

Köszönöm mindenki válaszát, nem kérek többet!:)

2014. jan. 12. 18:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!