Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mi a véleményetek túl nagyok...

Mi a véleményetek túl nagyok az elvárásaim?

Figyelt kérdés

tudom,hogy ez ilyen álmodik a nyomor,de azért reménykedek,hogy találok valaha ilyen fiút.

-fogadjon el úgy ahogy vagyok

-kölcsönös,bizalom,törődés,szeretet

-lehessen veszekedni vele

-egyenlő félként kezeljen

-ne legyek teher számára

-ambíciózus

-intelligens

-őszinte

-becsületes

-spontán

-kitartó

-értelmes

-szorgalmas

-megbízható

-társasági

-védelmező

-sportos

-rugalmas

-türelmes

-kedves

-felelősségteljes

-udvarias

-és ő is annyira kívánjon engem mint én őt

-fogjon meg benne valami

Legfőképpen szerintem az első 4-nek kell meglennie

2013. nov. 10. 09:49
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
0%
2013. nov. 10. 09:51
 2/17 anonim ***** válasza:
Nem találsz ilyent,mert nincs ilyen se nőbe se férfiba.
2013. nov. 10. 09:53
 3/17 anonim ***** válasza:
100%

elolvastam.

az jött le belőle, hogy te.

kérdező

túlságosan unalmas és földhözragadt vagy.

2013. nov. 10. 09:58
 4/17 anonim ***** válasza:

Párom ilyen. Csak neki is vannak rossz tulajdonságai, amiket próbál kompenzálni a jó tulajdonságaival.

Ha rám hallgatsz, hagyod a francba ezeket a nagy elvárásokat, éled az életed és majd meglátod hogy alakul.

2013. nov. 10. 09:59
 5/17 A kérdező kommentje:

Nem ragaszkodok ehhez csak tegnap barátnőmmel írtunk egy ilyen listát,hogy milyen lenne a tökéletes partner.

Persze tisztában vagyok azzal,hogy mindenkinek vannak rossz tulajdonságai és ha valakit szeretünk akkor a hibáival együtt fogjuk elfogadni.

2013. nov. 10. 10:02
 6/17 anonim ***** válasza:
Spontán, szorgalmas és társasági nem vagyok (mármint nem szoktam menni inni, bulizni, stb., de lehet velem normálisan beszélgetni), többi megvan
2013. nov. 10. 10:04
 7/17 anonim ***** válasza:
Rám a spontán, társasági, sportos kivételével nagyjából illik a leírás. Nem vagyok bulizós típus, sportolni sem igazán szoktam, vékony vagyok.
2013. nov. 10. 10:10
 8/17 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó én ezeket arra értettem,hogy ha pl. valamilyen baráti összejövetel van akkor kísérjen el és próbáljon összebarátkozni az én barátaimmal.

Szorgalmas:tegyen azért,hogy elérje a céljait és legyenek tervei amit a jövőben megakar valósítani:munka tanulás vagy akármilyen téren ami érdekli.

Spontán:ne ragaszkodjon túlságosan a megszokásaihoz mert véleményem szerint jó az ha van egy kis változatosság az életünkben.

2013. nov. 10. 10:12
 9/17 anonim ***** válasza:
Szeretem az ilyen kérdéseket. Te ezekért cserébe mit tudsz nyújtani? Másnak is vannak kilométer hosszú listái, Te meg azokba nem férsz bele.
2013. nov. 10. 10:30
 10/17 A kérdező kommentje:
Ha egy párkapcsolatban vagyok akkor megpróbálom a tőlem telhető legjobbat nyújtani csak az a probléma,hogy ezt cserébe nem kaptam meg az eddigi partnereimtől.Nyilván bennem is van elég sok hiba mint ahogy mindenki másban csak nem mindegy,hogy ki milyen mértékben tudja ezeket tolerálni.
2013. nov. 10. 10:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!