Mi a véleményetek túl nagyok az elvárásaim?
tudom,hogy ez ilyen álmodik a nyomor,de azért reménykedek,hogy találok valaha ilyen fiút.
-fogadjon el úgy ahogy vagyok
-kölcsönös,bizalom,törődés,szeretet
-lehessen veszekedni vele
-egyenlő félként kezeljen
-ne legyek teher számára
-ambíciózus
-intelligens
-őszinte
-becsületes
-spontán
-kitartó
-értelmes
-szorgalmas
-megbízható
-társasági
-védelmező
-sportos
-rugalmas
-türelmes
-kedves
-felelősségteljes
-udvarias
-és ő is annyira kívánjon engem mint én őt
-fogjon meg benne valami
Legfőképpen szerintem az első 4-nek kell meglennie
elolvastam.
az jött le belőle, hogy te.
kérdező
túlságosan unalmas és földhözragadt vagy.
Párom ilyen. Csak neki is vannak rossz tulajdonságai, amiket próbál kompenzálni a jó tulajdonságaival.
Ha rám hallgatsz, hagyod a francba ezeket a nagy elvárásokat, éled az életed és majd meglátod hogy alakul.
Nem ragaszkodok ehhez csak tegnap barátnőmmel írtunk egy ilyen listát,hogy milyen lenne a tökéletes partner.
Persze tisztában vagyok azzal,hogy mindenkinek vannak rossz tulajdonságai és ha valakit szeretünk akkor a hibáival együtt fogjuk elfogadni.
Kedves utolsó én ezeket arra értettem,hogy ha pl. valamilyen baráti összejövetel van akkor kísérjen el és próbáljon összebarátkozni az én barátaimmal.
Szorgalmas:tegyen azért,hogy elérje a céljait és legyenek tervei amit a jövőben megakar valósítani:munka tanulás vagy akármilyen téren ami érdekli.
Spontán:ne ragaszkodjon túlságosan a megszokásaihoz mert véleményem szerint jó az ha van egy kis változatosság az életünkben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!