Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mi a véleményetek túl nagyok...

Mi a véleményetek túl nagyok az elvárásaim?

Figyelt kérdés

tudom,hogy ez ilyen álmodik a nyomor,de azért reménykedek,hogy találok valaha ilyen fiút.

-fogadjon el úgy ahogy vagyok

-kölcsönös,bizalom,törődés,szeretet

-lehessen veszekedni vele

-egyenlő félként kezeljen

-ne legyek teher számára

-ambíciózus

-intelligens

-őszinte

-becsületes

-spontán

-kitartó

-értelmes

-szorgalmas

-megbízható

-társasági

-védelmező

-sportos

-rugalmas

-türelmes

-kedves

-felelősségteljes

-udvarias

-és ő is annyira kívánjon engem mint én őt

-fogjon meg benne valami

Legfőképpen szerintem az első 4-nek kell meglennie

2013. nov. 10. 09:49
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

X-el jelölöm mellette, ami megvan bennem.

-fogadjon el úgy ahogy vagyok ? Küllemre milyen vagy? Ezt is kéne tudni ehhez. Meg írj magadról.

-kölcsönös,bizalom,törődés,szeretet X

-lehessen veszekedni vele X

-egyenlő félként kezeljen X

-ne legyek teher számára --> fogadjon el úgy ahogy vagyok mellett....

-ambíciózus X (kinek mit jelent)

-intelligens X

-őszinte X

-becsületes X

-spontán X

-kitartó X

-értelmes X

-szorgalmas X

-megbízható X

-társasági FélX

-védelmező X

-sportos (nem vagyok sportos, de kövér sem)

-rugalmas X

-türelmes

-kedves X

-felelősségteljes X

-udvarias X

-és ő is annyira kívánjon engem mint én őt --> erre nem tudok felelni

-fogjon meg benne valami --> erre sem még!

2013. nov. 10. 10:54
 12/17 anonim ***** válasza:
fuh ez elég sok, a legjobbat a legjobbak szokták megkapni, nem tom te mit nyújtasz cserébe
2013. nov. 10. 11:05
 13/17 anonim ***** válasza:
és te mit tudsz cserébe nyujtani? Jo csaj vagy? Vagy csak max átlagos, de elvárod, hogy a pasid meg jó pasi legyen? Vagy azt gondoldo, hogy a pasiknak ezek a dolgok ingyen vannak? Nem. Nekünk kva sokat kell dolgozni azon, hogy a kis megkurt listádon legyenek pipák! Neked meg csak kinő a melled meg ilyesmi, aztán rögtön kellesz is. A férfi ember meg dolgozza ki a belét, amig te kreálod az ilyen listákat. Jól ráérsz
2013. dec. 24. 00:05
 14/17 A kérdező kommentje:
Ùgy làtom az utolsò vàlaszolònak nincs tùl nagy szerencséje a lànyoknàl.Nem azt ìrtam,hogy tökéletes vagyok és ezt màstòl sem vàrom el és hidd el a lànyoknak is kell tenniük azért,hogy megfeleljenek a férfiak elváràsainak mert a normàlisabb típusnak nem lesz elég annyi,hogy vannak melleim.
2013. dec. 24. 09:30
 15/17 anonim ***** válasza:

Túl sok az elvárásod.

Volt barátnőm is ilyen volt. Rengeteg elvárása volt és ez miatt túl szigorú volt.

Ha bulizni mentem akkor baj volt, de ő nem akart jönni. Ha köszöntem egy lány ismerősömnek az is baj volt és az is ha facen belájkoltam egy képet amin lányok voltak vagy pl egy lány ismerősöm bejelölt...

2013. dec. 24. 10:33
 16/17 A kérdező kommentje:
Utolsó:attól mert vannak ezek az elvárások még nem azt jelenti,hogy szigorú vagyok vele az előző barátaimnál nem voltak ilyen jellegű problémák nekem is sok fiú barátom van és ez fordított esetben is elfogadható.
2013. dec. 24. 17:23
 17/17 anonim ***** válasza:
jó nagy csicska vagy kérdező, attól hogy valaki be mer szólni a nőknek, akkor már rögtön luzer a lányoknál? Kabbe tudod! A hülye begyepesedett gondolkodásodat, azt!
2013. dec. 24. 21:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!