Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Túl nagyok az elvárásaim? 21N

Túl nagyok az elvárásaim? 21N

Figyelt kérdés

Most inkább csak külsőre írnék, a belső úgyis csak akkor derül ki, ha megismeri az ember jobban a másikat, illetve attól függ, mit hoz ki belőlünk a másik.

Szóval, ha az ideális pasi sötétbarna hajú (a legjobb esetben minimum vállig érő hajjal), nagyon sötét szemű, kis szakállal, különleges, karakteres arccal. Magasság mindegy, 170cm körül már jó. Testalkat is mindegy, csak ne nagyon a végletek (ne 40 és ne is 140kg), és ne legyen kigyúrt, mert az taszít.

Metálosok előnyben, de nem elvárás.

Van esélyem ilyen pasit találni, vagy magasak az elvárásaim?

2015. febr. 3. 22:10
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
Alapvetően ilyen voltam, csak hosszabb hajjal, de lenyírtam. Jobban tetszem magamnak így, majdnem kopaszon.
2015. febr. 3. 22:14
 12/35 A kérdező kommentje:
vagyis 7-es
 13/35 anonim ***** válasza:

Miért lennének nagyok az elvárásaid? Az, hogy nagy-e, csak te tudod megmondani. Értelemszerűen minél több "szűrés" van, annál nehezebben akadsz rá a számodra megfelelőre.

Nekem sok elvárásom van a nők felé, ez azzal jár, hogy sokszor nem találok egyből megfelelőt, sőt. De nem gondolom nagynak az elvárásaim, mert ezt az időt kivárni részemről egyáltalán nem fárasztó.

14/35 A kérdező kommentje:
Karakteres arc, hogy legyen férfias, ne gyerekarcú, és ne lányos.
2015. febr. 3. 22:15
 15/35 anonim válasza:

Nem unod már?

Mert én már nagyon unlak!

2015. febr. 3. 22:18
 16/35 anonim ***** válasza:

Ha ismerek, és hallgatok is pár metál bandát, akkor már metálosnak számítanék nálad?

Mondjuk számodra rövid a hajam. Ilyen okból még nem kosaraztak ki, de ezentúl mondhatom, hogy túl rövid haj miatt nem jött össze egy csajjal.

2015. febr. 3. 22:19
 17/35 anonim ***** válasza:
Nekem miért nincsenek ilyen idióta elvárásaim? Sosem fogom megérteni az embereket...
 18/35 anonim ***** válasza:
nem reg hosszu hajam volt barna/szurke szemem van kozepestest es igen karakteres arc :D 18/f magyar orszag kozeleben sem vagyok bocs :D
 19/35 anonim ***** válasza:

Én magas vagyok, 190+, viszont ehhez csak hatvan-pár kiló(mondjuk lassan, de biztosan haladok felfelé). Karakteres az arcom, kimondottan. Szeretem a metált, egészen a szélsőséges esetekig, trash, core, minden jöhet. De leginkább mégis az alternatív, magyar rockot preferálom. Nem barna a hajam, hanem szőkésbarna. A vállamig ér, növesztem, lesz még nagyobb is. Kis szakállam van, körbefut, de néha leszedem teljesen. A szemem ugyan kékeszöld, de inkább kék, mégis sötétebb tónusú.

Ezek alapján kizárod az ismerkedés lehetőségét? Ha meggyőzlek arról, hogy igen, mi nagyon jól kijövünk, egy a belsőnk, akkor is bekaphatom, mert nem felelek meg a külsőt illető elvárásaidnak?

Nem támadlak, csak kíváncsi vagyok a véleményedre. Az alkatom ellenére kimondottan határozott, őszinte vagyok, jó a humorom és műveltnek mondanak. Nem egyszer volt már, hogy állítottam meg verekedést, szóval két lábon állok a földön.

2015. febr. 3. 22:20
 20/35 anonim ***** válasza:

Ezek miért lennének magas elvárások? A karakteres arc meg teljesen szubjektív.

(Én nagyon magas vagyok, és nem vonzottak az alacsonyabb férfiak sosem, de jött a párom, a maga több mint két méterével, szóval.. Ne add fel. :) ) 21/N

2015. febr. 3. 22:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!