Tényleg nagyok az elvárásaim?
Figyelt kérdés
A barátnőm azt mondta nekem,hogy válogatós vagyok fiúk terén. Mondtam neki,hogy ez nem igaz. Igaza van tényleg válogatós vagyok?? Még nem volt barátom( randi, meg ismerkedések voltak, de semmi több). De nem akarok olyan sráccal összejönni akihez egyáltalán kicsit sem vonzódom, semmi szikra.Felesleges lenne egy ilyen kapcsolatba belekezdeni, hogy áltassam magamat és a srácot is..szerintem nem lenne értelme! Vagy én gondolkodom rosszul?2013. dec. 10. 17:15
1/7 anonim válasza:
Az alap igény,hogy olyannal nem jön össze az ember aki nem tetszik
Viszont,ha neked csak a szőke brad Pityy fehér bmw-n jön és csak ő jön be akkor igen.Nagyon az igényeid
2/7 A kérdező kommentje:
Nincsenek ilyen Brad Pitt, BMW igényeim.
Csak legyen meg a vonzódás az a plusz a sráccal
2013. dec. 10. 17:22
3/7 anonim válasza:
Jójó.De átlagos vagy menő jóképű macsóknál érzed azt a plusszt?!
4/7 anonim válasza:
Ha azt a szikrát úgy szeretnéd, ahogyan a nyálas filmekben/könyvekben el van túlozva, akkor nehéz dolgod van, és igaza van a barátnődnek. A komolyabb érzések egyébként is csók közben/után szoktak lenni(nálam legalábbis). Ha a fiú külsőre bejön, és az illata is tetszik, akkor szerintem adhatnál neki több lehetőséget, mert nem minden jön mindenkinél rögtön. Ha viszont egyáltalán nem tetszik, és a személyisége sem vonz, akkor tényleg semmi értelme. :)
5/7 Költőnő? válasza:
hát a plusz hiánya itt a kérdés.
mert jó-jó h sok embernél nem érzed, de h senkinél?!
6/7 A kérdező kommentje:
Teljesen átlagos srácnál is éreztem már vonzódásd.
És igen éreztem már vonzódásd pasikhoz
2013. dec. 10. 18:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!