Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért annyira vak egy menyassz...

Miért annyira vak egy menyasszony, hogy nem veszi észre, hogy két éve csalja a pasija?

Figyelt kérdés

Velem.lehet oltani. Együtt élnek de miért :D

25/L 27/F

2015. febr. 3. 15:31
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
egy férfi nem érzelemből csalja meg a másikat,egy jó asszony pedig mindent megbocsájt :)
2015. febr. 3. 15:38
 12/21 A kérdező kommentje:
Èn szerelmes vagyok.
2015. febr. 3. 15:39
 13/21 anonim ***** válasza:
#12 meg idióta is. Exemnek barátnője van, de belement volna abba, hogy néha-néha összejárjunk szexre. Nemet mondtam neki, pedig aztán külsőre még mindig vonz, szerettem is vele a szexet. Mégse fogom neki megadni ezt az örömöt. De nem értem az ilyen pasikat. Több barátnőjét is megcsalta, nem fog sosem megváltozni.
2015. febr. 3. 15:41
 14/21 anonim ***** válasza:

Szerelmes vagy?

A pasi mégsem téged fog elvenni, attól függetlenül hogy szegénnyel mit csinál..

Elgondolkodtato,nem? :)

Bocs,de te is meg is erdemled..

2015. febr. 3. 15:45
 15/21 A kérdező kommentje:
Jobb is,hogy nem engem. Főz mos rá a csaj , de velem randizik meg szexel :-p
2015. febr. 3. 16:05
 16/21 anonim ***** válasza:
...ééés még büszke is rá, bëszärök. :D Na, az ilyenek miatt nincs szükségem barátnőre.
2015. febr. 3. 16:17
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

Tiszta szégyen vagy kérdező, ahogy a pasi is. Persze köztetek is csak addig lenne tökéletes minden amíg nem lenne komoly, összeköltözős kapcsolat köztetek, utána veled is ugyanezt tenné.

Én a helyedben nem reklámoznám ennyire és ilyen büszkén, hogy szerető vagyok. Mégiscsak a második vagy számára, csak egy lyuk amit akkor dug meg ha épp kedve tartja.

2015. febr. 3. 16:41
 18/21 A kérdező kommentje:
jobb mintha egy házi megcsalt rabszolga lennék
2015. febr. 3. 19:07
 19/21 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem jobb, és őszintén remélem, hogy csak trollkodsz, mert nehezemre esik elhinni, hogy tényleg létezik egy ilyen rosszéletű, utolsó, gerinctelen szipirtyó, mint amilyen te magad is vagy.
2015. febr. 3. 19:08
 20/21 anonim ***** válasza:
És szegény csajt egyáltalán nem is sajnálod?
2015. febr. 3. 20:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!