Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mennyasszonyom nem akarja átvenni a nevem. Vélemények?
Figyelt kérdés
Azt mondja,h számára fontos a családja neve és szeretné,h a régi ismerősök is megtalálják őt név alapján illetve,h felesleges. Ti mit gondoltok erről?2014. nov. 12. 17:53
3/24 anonim válasza:
Ő döntése, mi a problémád vele?
4/24 anonim válasza:
Én azt gondolom, hogy ez az ő döntése. Számára nem ez a mérvadó a házasságkötésben, és semmi jogod ráerőszakolni a nevedet, ha ő nem szeretné.
Egyébként annyit tehetsz, hogy felvetsz neki olyan lehetőségeket, amik valamilyen szinten kompromisszumot jelenthetnek: mindkettőtök vezetéknevét használhatja kötőjellel (ha jól hangzik úgy), vagy felveheti a nevedet úgy is, hogy Kovácsné Kis Júlia. Persze ezek csak akkor lehetségesek, ha ő is ezt szeretné.
5/24 DanteSparda válasza:
szerintem a házasság hülyeség
6/24 anonim válasza:
Hány évesek vagytok?
Szerintem tartsd tiszteletben a döntését.
7/24 anonim válasza:
Ne háborogj. Örülj, hogy hozzád megy. :'D
Fogadd el!
8/24 anonim válasza:
Teljesen én se venném föl/fogom majd fölvenni, max úgy h pl kissné kovács ...
9/24 anonim válasza:
Hát vannak nevek amiknél meg tudom érteni.
Pl. ha Kolompár, Lakatos vagy...
Kovács, Szabó...
Reichenböchenmüller, Rosenbergerschiffer
Balek (van ilyen vezetéknév!), B*zi (ilyen is!)
10/24 anonim válasza:
Teljesen elfogadható magyarázat, mi bajod vele? Te felvennéd az ő nevét?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!