Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A mennyasszonyom nem akarja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A mennyasszonyom nem akarja átvenni a nevem. Vélemények?

Figyelt kérdés
Azt mondja,h számára fontos a családja neve és szeretné,h a régi ismerősök is megtalálják őt név alapján illetve,h felesleges. Ti mit gondoltok erről?

2014. nov. 12. 17:53
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
91%

Teljesen elfogadható. Nem ezen fog múlni a boldogságotok.

Képzeld el, neked milyen lenne, ha egyszer csak más lenne a neved, mint amivel egész életedben azonosítottak.

2014. nov. 12. 18:07
 12/24 anonim ***** válasza:
0%
Lol. És úgy nem találják meg? Attól, hogy felveszi a neved a facebookon nem kötelező úgy kiírni! El se venném helyedbe ezt a facebook mániás kiscsajt. Tudom jönnek a lepontozások meg minden, de akkor is. A nevét nem fogják eltörölni. És tiszteletlenségnek tartom, hogy nem veszi fel! Nem kötelező tényleg, de ha ennyit nem tesz meg akkor mi értelme a házasságnak? Nyugodtan lehet szidni.
2014. nov. 12. 18:09
 13/24 anonim ***** válasza:
90%

Az ő neve ő él vele. Most van joga dönteni milyen nevet viseljen.

Én mondjuk felvettem kötőjellel mert összepasszolnak a vezetékneveink. De a férjem rám bízta a döntést, és ez a helyes hozzáállás a férfiak részéről.

Vedd fel te a nevét. Ha nem akarod, akkor fogadd el, hogy ő se akarja.

2014. nov. 12. 18:10
 14/24 anonim ***** válasza:
92%

Jöhetnek a kövek, én se akartam felvenni a férjem nevét.

Van sajátom, nagyon szeretem és semmit se változtatnék meg benne.

Ha az érzelmeket nem nézzûk, akkor racionális oka is van amúgy, tudod mennyi időbe telik minden egyes iraton átírattatni a nevét?! Hetek! És akkor pl. A diplomáján még mindig más néven szerepel, stb.

2014. nov. 12. 18:11
 15/24 anonim ***** válasza:
79%
Én az adókártyára kerek 1 évet vártam:)
2014. nov. 12. 18:13
 16/24 anonim ***** válasza:
Az én feleségem meg felvette:)
2014. nov. 12. 18:15
 17/24 anonim ***** válasza:
82%
Nézd a jó oldalát, nem kell majd mászkálni az iratai átíratása miatt. Egy ismerősöm felvette a férje nevét, miután tavaly férjhez ment, több hónapba telt, mire mindent át tudott íratni. Egyébként nem lenne ritkaság. Én is megtartanám a saját nevemet most már. Túl régóta viselem.
2014. nov. 12. 18:18
 18/24 anonim ***** válasza:
92%
Én sem fogom átvenni teljeseen max kötőjelesen, de ha úgy nem hangzik jól akkor a sajátom marad. Nekem amiatt, mert ez az elvem. ÉN, a saját nevemmel születtem azzal nőttem fel, a házasság nem fogja eltörölni a 'családot ahonnan jövök'..és ezt most kicsit átvitt értelembe értem.
2014. nov. 12. 18:25
 19/24 anonim ***** válasza:

Úgy tűnik, a kérdező boldogsága ezen múlik :)

Ha nem akarja, ne tukmáld rá. Ott a gyűrű pl. abból is látszik, hogy foglalt.

2014. nov. 12. 18:28
 20/24 anonim ***** válasza:
18%

Attól függ, milyen formában nem akarja? Szabó Jánosné én sem szeretnék lenni. Szabóné Nagy Anna igen vagy Szabó-Nagy Anna.

Ha teljesen, csupaszon meg akarja hagyni a leánykori nevét, azon meglepődnék, de ő fogja használni.

2014. nov. 12. 18:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!