Mit gondoltok, ha egy fiú az egyetem/főiskola rendszeréből nézi ki a lány e-mail címét (teljesen ismeretlen lányét) és ír neki, hogy lenne-e kedve moziba, színházba menni?
Őszinte válaszokat kérek, lányoktól, nőktől!
Szögezzük le, a fiú egyetemista, egyedülálló és nem nőcsábász, rendes, csak visszahúzódó (Diszkóban, hangos zenés szórakozóhelyeken, ill. ahol sok az alkoholosan befolyásolt ember, tehát, ahova manapság kimondottan ismerkedni mennek az emberek, nem szeret lenni.).
kérdező, értelmesnek, intelligensnek tűnsz, csak nagyon merevnek.. valahogyan meg kellene próbálnod kicsit spontánabbnak lenni, mert ezzel a stílussal/szemléletmóddal szerintem nem lehet élvezni az életet. próbálj ki új dolgokat, ismerkedj élőben lányokkal, vállalva a visszautasítást. a legtöbb embernek nem a "leinformálhatóság" a legfontosabb ismerkedésnél, inkább a benyomás :D
(egyébként szerintem a tankör nélküli rendszerben még talán könnyebb is ismerkedni, gyakorlatokon pl mindig más emberekkel vagy együtt. nekem csoportos rendszer van, és kb mindig ugyanazzal a 18 emberrel vagyok együtt, jó lenne egy kis változatosság :D szóval ez nem akadály)
Lehet, igazatok van, próbálok változtatni, igazából az egész (még a levélküldés is, amiből, eddig életemben kettő volt, egyszóval nagy "zaklatónak", még nem vagyon nevezhető), ebből a nyomorult helyzetemből adódik. Már megint itthon vagyok, messze a várostól, messze minden embertől, esik a hó, ne tudtam estére maradni, jönni kellett, mert jeges úton nem lehet vezetni. Meg, azért nem kellene halni az utakon... Szombaton kizárt, hogy bárhova is mejek ilyen időben, egyszóval, hiába terveztem, már megint beragadtam... Ez van. Legjobb lenne, ha csak a munkámmal törődnék! Ismerkedni lesz, még idő, ha éppen nem lesz munkám és munkát keresek... Sajnos attól tartok, hogy hosszú hónapok lesznek ismerkedni...
Persze tudom, hogy a lányok és ez nem rossz tulajdonság szerintem, inkább a biztosabb egziszteniájú fiúkra "buknak". Van, még hova fejlődnöm...
Hát nem is írnak vissza, de reménykedem. Egyébként az egyetemmel tényleg sok a baj..., de ebbe most ne menjünk bele, ez kartól, szaktól is függ nagyon!
Köszönöm, hogy te is le szerencsétleneztél!
Neked is "upot" adtam és felpontoztalak! Szívesen venném, ha belém is rúgnál egyet, ha akarod megadom a telefonszámomat is! Vagy játszhatunk olyat, hogy egy hasonlóan kedves kommentelésért adok egy felpontozást! Na gyerünk! Lehet licitálni!
Egyébként, pedig igenis, próbálkozok néha, így is, hátha kialakul egy levelezés. Ez is egy esély, de tisztelettudóan írok és nagyon ritkán, az eddigi három levél, egy hónap alatt, szerintem, még nem spamelés és nem zaklatás. És 3-ból, eddig egy választ kaptam, ami ugyan az volt, hogy "nem", de kedves volt és tényleg nem vette zaklatásnak a levelemet. Vannak, még rendes lányok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!