Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mit gondoltok, ha egy fiú az...

Mit gondoltok, ha egy fiú az egyetem/főiskola rendszeréből nézi ki a lány e-mail címét (teljesen ismeretlen lányét) és ír neki, hogy lenne-e kedve moziba, színházba menni?

Figyelt kérdés

Őszinte válaszokat kérek, lányoktól, nőktől!

Szögezzük le, a fiú egyetemista, egyedülálló és nem nőcsábász, rendes, csak visszahúzódó (Diszkóban, hangos zenés szórakozóhelyeken, ill. ahol sok az alkoholosan befolyásolt ember, tehát, ahova manapság kimondottan ismerkedni mennek az emberek, nem szeret lenni.).

2015. febr. 3. 00:28
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
12:16 vagyok, képzeld én is antialkoholista, de 100%. És igen, ilyen tényleg létezik, nem hazudok, ahogy egyesek gondolják, mégis eljárok bulikba. Igaz nem sokszor, mert féltem a hallásom, de ez más kérdés. Ki lehet bírni. Csak tudod elég kellemetlen, hogy sokszor nem azért adja meg az embert az adatait, mert ismerkedni akar és mégis ezzel zavarják. Persze a fiúk ezt valami álmártírkodásnak tartják, hogy ó jaj szegééény lány szenved, hogy valaki meg akar ismerkedni vele, én meg itt d*glök meg egyedül és r*hadjon meg az összes nőnemű, pedig ez valóban kellemetlen tud lenni.
2015. febr. 5. 23:56
 22/26 anonim ***** válasza:
Meg továbbra sem értem, hogy miért várod el, hogy az egyetem fogja a kezed, ők nem egy társkereső iroda. Én örülök neki, hogy végre kikerülök ebből az osztályos rendszerből, csak egy kényszer az egész. Oda tanulni jár az ember, nekem a t*köm televolt az általános iskolai meg gimnáziumi erőltetett rendszerből. Nézzenek felnőttnek, hagyjanak békén, aztán mindenkinek a maga baja ha nem tanul.
2015. febr. 6. 00:02
 23/26 anonim ***** válasza:

kérdező, értelmesnek, intelligensnek tűnsz, csak nagyon merevnek.. valahogyan meg kellene próbálnod kicsit spontánabbnak lenni, mert ezzel a stílussal/szemléletmóddal szerintem nem lehet élvezni az életet. próbálj ki új dolgokat, ismerkedj élőben lányokkal, vállalva a visszautasítást. a legtöbb embernek nem a "leinformálhatóság" a legfontosabb ismerkedésnél, inkább a benyomás :D

(egyébként szerintem a tankör nélküli rendszerben még talán könnyebb is ismerkedni, gyakorlatokon pl mindig más emberekkel vagy együtt. nekem csoportos rendszer van, és kb mindig ugyanazzal a 18 emberrel vagyok együtt, jó lenne egy kis változatosság :D szóval ez nem akadály)

2015. febr. 6. 14:13
 24/26 A kérdező kommentje:

Lehet, igazatok van, próbálok változtatni, igazából az egész (még a levélküldés is, amiből, eddig életemben kettő volt, egyszóval nagy "zaklatónak", még nem vagyon nevezhető), ebből a nyomorult helyzetemből adódik. Már megint itthon vagyok, messze a várostól, messze minden embertől, esik a hó, ne tudtam estére maradni, jönni kellett, mert jeges úton nem lehet vezetni. Meg, azért nem kellene halni az utakon... Szombaton kizárt, hogy bárhova is mejek ilyen időben, egyszóval, hiába terveztem, már megint beragadtam... Ez van. Legjobb lenne, ha csak a munkámmal törődnék! Ismerkedni lesz, még idő, ha éppen nem lesz munkám és munkát keresek... Sajnos attól tartok, hogy hosszú hónapok lesznek ismerkedni...

Persze tudom, hogy a lányok és ez nem rossz tulajdonság szerintem, inkább a biztosabb egziszteniájú fiúkra "buknak". Van, még hova fejlődnöm...

2015. febr. 6. 23:30
 25/26 anonim ***** válasza:
Jol irjak, nagyon szerencsétlennek tűnsz. Egyszeruen nem elfogadott dolog kilesni egy email cimet egy listáról es írogatni egy ismeretlen csajnak es kesz. Lehet onigazolasokat gyártani, meg az egyetemet szidni (aminek amugy megis mi koze van a te szemelyes kapcsolataidhoz..? Neked kene epitgetni őket), meg az alkoholt okolni, de akkor is ugyan az marad a helyzet: Ez nem egy elfogadott ismerkedesi módszer es én személy szerint, mint egyetemista lany, valoszinuleg vissza sem írnék neked.
2015. febr. 7. 22:26
 26/26 A kérdező kommentje:

Hát nem is írnak vissza, de reménykedem. Egyébként az egyetemmel tényleg sok a baj..., de ebbe most ne menjünk bele, ez kartól, szaktól is függ nagyon!

Köszönöm, hogy te is le szerencsétleneztél!

Neked is "upot" adtam és felpontoztalak! Szívesen venném, ha belém is rúgnál egyet, ha akarod megadom a telefonszámomat is! Vagy játszhatunk olyat, hogy egy hasonlóan kedves kommentelésért adok egy felpontozást! Na gyerünk! Lehet licitálni!

Egyébként, pedig igenis, próbálkozok néha, így is, hátha kialakul egy levelezés. Ez is egy esély, de tisztelettudóan írok és nagyon ritkán, az eddigi három levél, egy hónap alatt, szerintem, még nem spamelés és nem zaklatás. És 3-ból, eddig egy választ kaptam, ami ugyan az volt, hogy "nem", de kedves volt és tényleg nem vette zaklatásnak a levelemet. Vannak, még rendes lányok!

2015. febr. 8. 22:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!