Mit gondoltok, ha egy fiú az egyetem/főiskola rendszeréből nézi ki a lány e-mail címét (teljesen ismeretlen lányét) és ír neki, hogy lenne-e kedve moziba, színházba menni?
Őszinte válaszokat kérek, lányoktól, nőktől!
Szögezzük le, a fiú egyetemista, egyedülálló és nem nőcsábász, rendes, csak visszahúzódó (Diszkóban, hangos zenés szórakozóhelyeken, ill. ahol sok az alkoholosan befolyásolt ember, tehát, ahova manapság kimondottan ismerkedni mennek az emberek, nem szeret lenni.).
Velem már történt ilyen, kicsit ijesztő volt... Nem találkoztam vele.
23/L
Szerintem inkàbb személyesen vagy facen..
S ne egyből randizni hivj,egy idegennel ugyse mennék sehova.
Köszönöm a válaszokat! Mindenki hasznos választ adott és felpontoztam!
Egy dologra reagálnék, sokan emlegetik a Facebook-ot, mint kapcsolatfelvételi eszközt!
A Facebook-on először be kell jelölni a másikat, majd nyilván nem jelöl vissza, hiszen nem ismer, így itt meg is szakadt a kör. Ugye az ismerkedés azért ismerkedés, mert totál nem ismerjük egymást először!
Továbbá, hitelesnek lenni, interneten keresztül lehet úgy is, hogy van szakmai, meg hobbi honlapod, rajta valós ismerősökkel. Ha erre kell a Facebook, hogy "hiteles" legyen az ember, akkor erre jobb belinkelni a levélbe a fenti honlapjait az embernek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!