Fiuk! Ti mit csinálnátok, ha kiderülne, hogy a legjobb barátotok meleg?
Hogy ,h mit?
Semmit.
A tudtára adnám ,h köztünk ez semmit nem változtatott meg.
És továbbra is a legjobb barátom lenne .
# 16 ne általánosíts !!
Bizony sok az olyan nyomorult felfogású bugyuta ,primitív ,hulladék mint te ,de azért még akadnak normális heterok is.A lezbis példán szoktam borulni a legnagyobbat ,ha két nő csinálja hmm az milyen jó hmm.Szánalmas vagy tulajdonképpen az is már rég beletartozik a melegségbe tehát melegekre izgulsz valamilyen szinten.Ki irtani egyedül a te fajtádat kéne.Nem tudod elképzelni ,h lesz valaki meleg talán úgy te nyomorék állat ,h egyszerűen nem te döntöd el hanem ez történik veled.Te miért a nőket szereted ?? áhh el sem tudom hinni..mind 1 nem is értem mit erőlködöm..Annyi ilyen selejt van mint te ,h az már szomorú..A felfogásod pedig övön alul látszik nincsenek barátaid (ami nem is csoda) H miután egy hetero megtudja a legjobb barátjáról ,h meleg már nem tud kérkedni a nőkkel hmmm ez érdekes az én legjobb heteró fiúbarátaim azért szerencsére ennél nagyobb iq szintet ütnek meg és értelmesebb társaság annál mint ,h ilyen szarokon fröcsögjünk mint a kis 11-17 serdülő fiúk vagy primitív férfiak.Én már elmondtam a legjobb barátomnak aki elég neccesen állt a témához elítélően mint te.
Viszont erőt vettem magamon és elmondtam.Kicsit ledöbbent és jó sokat dumáltunk erről az elején.Hogy hogy pont én meg biztos csak viccelek.Hát nem ,de elfogadott maximálisan ma már semmi furát nem lát benne és már azzal is tisztában van ,h homoszexualitás nem egyenlő vonulós, rózsaszín ruhás ,feminin, fiúkkal.
Bár azt mondta ,h nekem van egy kis protekcióm mert 15 éve legjobb barátom ,ha egy éve ismert volna elküldött volna a búsba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!