Ez miert van? :o nagyon nem ertem sajat magam.. (tobbi lent)
sziasztok!
nem vagyok csunya,de nem is gyonyoru:/
sok fiu ram irt mar.....
volt aki nagyon nyomulos volt,tehat egybol sziveket irt meg ilyesmi es mar akkor tudtam hogy nincs nalam eselye,pedig egeszen helyes volt a fiu...
volt aki nem tudott irni:nem irt mondatvegi irasjeleket,minden szot probalt leroviditeni,rengeteg hibakkal irt,pedig o sem volt csunya de nalam mar akkor nem volt eselye...
vollt aki az elozo ketto egyutt...
volt aki tul komoly volt....
es mit csinaljak hogy ne idegesitsen ez engem?
viszont volt egy fiu 'álompasi'
tokeletes volt... nem nyomult, tudott irni rendesen,lehetett vele rendesen mindenrol beszelgetni,kulseje fullos (szamomra),kicsit perverz volt(amit en imadok*-*)... csak o neki megtetszett egy szebb lany es igy leszart engem..
vissza terve a dologra: engem a helyesiras ami kiborit...tehat ha valaki nem ugy ir hogy olvashato legyen...stb.(na.... nem tudom megfogalmazni,de remelem ertitek) akkor mar kiabrandulok belole....
mit tehetek ez ellen?
14/L
miert lennek tajparaszt? azert mert vannak igenyeim?mert nem elonyos szamomra ha az illeto nem tud irni rendesen?
gondolkozz egy picit;)
Gondolkozz te,neked kell ;) miért baj,ha valaki rövidít? Jó nem azt mondom hogy nem zavar,de eltűröm,nem foglalkozok vele.
És az,hogy neked nincs sehol nagybetű,se ékezet? Na az engem nagyon zavar ;)
Emberek, nyugalom!
Végre bevallotta! Nem tud helyesen írni, de csak az számít hogy értsük mit ír!
És lesz*rja hogy minket meg az zavar rohadtul hogy nem ÉRTELMEZI amit írunk!
Kedves Kérdező! Minket az zavar, hogy képtelen vagy felfogni hogy nem tudsz helyesen írni, csak olvashatóan!
Köszi! Puszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!