Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért nincs manapság esélye a...

Miért nincs manapság esélye a nőknél egy olyan srácnak, akinek nincs autója vagy saját lakása?

Figyelt kérdés

Volt olyan lány, aki szimpatikus volt, hogy a randira hívás után egyből ezt kérdezte:

- Akkor mivel is fogsz értem jönni xy időpontban?

Mondom nincs kocsim, találkozzunk valahol a városban.

- Akkor bocs, de nem randizok veled! o.O

Meg az ilyen korban hozzám illő lányok - 26 éves vagyok, így olyan 20-24 évesek szerintem a hozzám illők - mind a 35-40 éves korosztályt célozzák meg. 22 éves nővel randiztam tavaly, és már az első randin közölte, hogy neki a 40 éves pasik az ideáljai. Fiatalabbaknak nem nagyon ad esélyt, mindenesetre köszöni a puncsot, amire meghívtam ugye! (Számomra az jött le, hogy a pénz és az egzisztencia miatt keresi őket.)

Komolyan? Van egyáltalán értelme ennek így fiatalon, vagy várjak, míg 35-40 éves nem leszek? :(

2014. dec. 13. 21:02
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
57%
Egy nőt a külseje, egy férfit pedig az egzisztenciája alapján ítél meg a társadalom. Keress alacsonyabb igényű nőt, vagy keress több pénzt.
2014. dec. 13. 21:04
 2/14 anonim ***** válasza:
Hova tart ez a társadalom..
2014. dec. 13. 21:06
 3/14 anonim ***** válasza:
A fiatalabb pasik akkor ezért buknak az érettebb nőkre?
2014. dec. 13. 21:06
 4/14 anonim ***** válasza:
Ilyen a világ manapság sajnos.
2014. dec. 13. 21:07
 5/14 anonim ***** válasza:
Van. Csak keresni kell olyat aki támogat, neked meg küzdeni hogy legyen amid kell.
 6/14 anonim ***** válasza:
64%
A csődtömegeket nem szeretik a nők ez tény.
 7/14 To7ka ***** válasza:
A Te korodra egyébként igaz, hogy rosszak a lehetőségeid. Most meglehet dobálni, de így van. A 20-24 éves lányok ilyen idős korukra nagy valószínűséggel már tartós kapcsolatba vannak velük kb egy korú srácokkal. Ha mégis pont kiesnek az egészből, akkor nem akarnak ismerkedni egy darabig, vagy pont hogy azonnal összejönnek valakivel (elkezdenek ismerkedni a kapcsolatuk vége fele a közeli jó barátokkal pl). Akikkel meg Te találkoztál, szintén érthető.. Már kísérletezett sokat, nem akarja megint az ilyen randizós átmegyek szüleidhez dolgot újra kezdeni. Kicsit megszökni otthonról, nagylányos élet (én srác vagyok de én is már nagyon fáradt vagyok ettől, sokkal jobban szeretek kettesben nálam lenni, mint szülőkhöz menni jófiús randizni, vagy halkan mozgós hancúrozni). Jah, meg vannak akik egyetemen tanulnak, és komolyan is gondolják!:D Őket is nehéz megtalálni egy kapcsolatra. Próbálj picit fiatalabbakat megismerni:) PICIT!
2014. dec. 13. 21:08
 8/14 anonim ***** válasza:
48%

nekem van saját lakásom, 20 perc GYALOG a pesti bulinegyedtől, de egy nő sem esett ettől hasra még. És nem azért, mert csak lakásom van és kocsim nincs, hanem mert én nem vagyok sem magas, sem jóképü, sem sportos.

Hidd el, ha jól nézel ki (ugy értem eleve jóképünek születtél), akkor az ország másik feléből is eljönnek hozzád a nők. Meg nem fognak azon vergődni, hogy van e kocsid meg lakásod, akkor jó nekik ha a budiban dugod meg őket.

2014. dec. 13. 21:10
 9/14 anonim ***** válasza:
38%
Mert minden nőnek kivétel nékül csaka pénz kell eza igasság
2014. dec. 13. 21:11
 10/14 anonim ***** válasza:
Külső és egzisztencia! Ha ezen a két szűrőn átbotlasz, akkor nagy eséllyel tiéd a nő. Ők a legjobbat akarják, ha ebben a két tényezőben nem felelsz meg nekik, buktavári. Teljesen mindegy, mit mondanak, ez így van, és kész.
2014. dec. 13. 21:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!