Miért nincs manapság esélye a nőknél egy olyan srácnak, akinek nincs autója vagy saját lakása?
Volt olyan lány, aki szimpatikus volt, hogy a randira hívás után egyből ezt kérdezte:
- Akkor mivel is fogsz értem jönni xy időpontban?
Mondom nincs kocsim, találkozzunk valahol a városban.
- Akkor bocs, de nem randizok veled! o.O
Meg az ilyen korban hozzám illő lányok - 26 éves vagyok, így olyan 20-24 évesek szerintem a hozzám illők - mind a 35-40 éves korosztályt célozzák meg. 22 éves nővel randiztam tavaly, és már az első randin közölte, hogy neki a 40 éves pasik az ideáljai. Fiatalabbaknak nem nagyon ad esélyt, mindenesetre köszöni a puncsot, amire meghívtam ugye! (Számomra az jött le, hogy a pénz és az egzisztencia miatt keresi őket.)
Komolyan? Van egyáltalán értelme ennek így fiatalon, vagy várjak, míg 35-40 éves nem leszek? :(
nekem van saját lakásom, 20 perc GYALOG a pesti bulinegyedtől, de egy nő sem esett ettől hasra még. És nem azért, mert csak lakásom van és kocsim nincs, hanem mert én nem vagyok sem magas, sem jóképü, sem sportos.
Hidd el, ha jól nézel ki (ugy értem eleve jóképünek születtél), akkor az ország másik feléből is eljönnek hozzád a nők. Meg nem fognak azon vergődni, hogy van e kocsid meg lakásod, akkor jó nekik ha a budiban dugod meg őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!