Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért nincs manapság esélye a...

Miért nincs manapság esélye a nőknél egy olyan srácnak, akinek nincs autója vagy saját lakása?

Figyelt kérdés

Volt olyan lány, aki szimpatikus volt, hogy a randira hívás után egyből ezt kérdezte:

- Akkor mivel is fogsz értem jönni xy időpontban?

Mondom nincs kocsim, találkozzunk valahol a városban.

- Akkor bocs, de nem randizok veled! o.O

Meg az ilyen korban hozzám illő lányok - 26 éves vagyok, így olyan 20-24 évesek szerintem a hozzám illők - mind a 35-40 éves korosztályt célozzák meg. 22 éves nővel randiztam tavaly, és már az első randin közölte, hogy neki a 40 éves pasik az ideáljai. Fiatalabbaknak nem nagyon ad esélyt, mindenesetre köszöni a puncsot, amire meghívtam ugye! (Számomra az jött le, hogy a pénz és az egzisztencia miatt keresi őket.)

Komolyan? Van egyáltalán értelme ennek így fiatalon, vagy várjak, míg 35-40 éves nem leszek? :(

2014. dec. 13. 21:02
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Az idősebb korosztályos válaszolóak írom:

Múlt heti buliban pont egy 60 éves nő akarta magát mindenáron megdugatni velem. Nem nézett ki rosszul, s ha nem tudom meg a korát, akkor még lehet belementem volna, de így nem... ahhoz nem bírtam eleget inni.

Az szomorít el igazán, hogy nem csak én vagyok ezzel így. Haverok is azt mondják, hogy egyszerűen nincs olyan nő manapság, aki mellett ébredni is jó lenne. Esélytelen.

Csak egy példa: egyik haver ráhajtott egy szomszédjára a koliban. Csinos hölgy, a barátjával már 2 éve se veled, se nélküled. Volt olyan hét, hogy álomba sírta magát a barátja miatt. (Szobatársa mondta el.) Mindenki számára 95%-os eséllyel csalja a csajt a srác. DE! A srác hol egy nyomtatót, hol egy laptopot vesz a csajnak, és ő ettől odáig van, holott már állítólag - ezt ő mondta - fél éve nem volt semmi a szexuális életükben. Eleve csak havonta látja. Haver 3x próbálkozott be, utána azt mondta, hogy kész, vége erre ő nem ér rá, más lányok is vannak, megy ismerkedni. Most a csaj hisztizik és nem beszél haverral, mert mi az hogy ő más lányokkal akar ismerkedni. Miért nem vele foglalkozik? OMFG

Hülyén halok meg, de nem értem ezt!

2014. dec. 13. 21:19
 12/14 A kérdező kommentje:
Teszem hozzá haverom PHD-t csinálja, dolgozik mellette. Igaz, kollégista, és nincs autója. :)
2014. dec. 13. 21:21
 13/14 anonim válasza:

Nem minden nő ilyen szerencsére. Keress türelemmel!

23 vagyok, és rám sem igaz, amit leírtál.

2014. dec. 13. 21:32
 14/14 anonim ***** válasza:

A nőknek nem csak pénz kell, meg külső a férfin. Hanem az érzelmi illúzió is, tehár elvárják, h becsapjuk őket - tisztelet a ritka kivételnek:

http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__mentalis-egeszseg__6..

2014. dec. 13. 22:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!