Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Nők és lányok! Most ezt csak...

Nők és lányok! Most ezt csak én nem értem? Párkereső oldalakon rossz képek, zárkózottság és saját hibáira való kiélezettség? Miért?

Figyelt kérdés

Nők és lányok! Most ezt csak én nem értem? Párkereső oldalakon rossz képek, zárkózottság és saját hibáira való kiélezettség. Írásban szinte semmi nem jelenik a egyénéniségéből jellemzően, és még csak kis sem lehet belőle húzni. Hogy is van ez, miért regisztrál vagy mert csúnya és/vagy zárkózott?

Most ezt csak én nem értem? Párkereső oldalakon a csúnya lányok vannak többségében, ezt értem összetett de értem. De azt, hogy szemben azokkal az országokkal ahol működik a web-es párkeresés, itt amatőr és rossz beállítású képek vannak és zárkózottság a köbön. A tematikus oldalak hiányát már hagyjuk is, arról a cégek tehetnek, hogy nincsenek!

A férfiak hendikepjéről is ódákat tudnék írni. Surmó mély szegény lehúzós és kő gazdag bunkó a többség a férfiakból, például. Fiúk sem, semmik. Jókat hallotam csajoktól a témában.

2014. aug. 24. 13:16
 1/6 anonim ***** válasza:
55%
Társkeresőn is ugyanolyan emberek vannak, mint az életben.
2014. aug. 24. 13:23
 2/6 anonim ***** válasza:
0%
Csak kevesebb a CP-jük meg nincs manapotijuk...
2014. aug. 24. 13:26
 3/6 anonim ***** válasza:

"Most ezt csak én nem értem? Párkereső oldalakon a csúnya lányok vannak többségében"

Társkeresőkre (nálunk) leginkább érzelmileg sérült, selejtes emberek regisztrálnak, eltorzult, irreális önképpel, túlzó elvárásokkal.

(Az utolsó kettő talán jobban igaz a nőkre, mint a férfiakra). Ez csak így van, ezt kell szeretni: Akik tényleg alkalmasak egy kapcsolat kialakítására, nagyon ritkán kerülnek olyan mélypontra, hogy online ismerkedésre kényszerüljenek, mert ők élőben is meg tudják oldani.

2014. aug. 24. 13:54
 4/6 anonim ***** válasza:

a képekről mesélhetnék sokat .-)

imádom h pl elforgatta vannak fent, ellenfényben, a haverral fényképeszkedik (most akkor melyik is ?)

homályos kis felbontás

ok nem kell elmenni egy fotóshoz de mégis csak akad pár normális kép ...

h a nők milyenek nem tudom de h a pasik kb 90% alkalmi szexkapcsit keres az tuti !

és jelzők: édibédi cicácska drágaság stb.....pff kiakasztó

szal a legtöbb pasi meg csak a szexre kérdezz rá !

2014. aug. 24. 14:06
 5/6 A kérdező kommentje:

Hát igen. És kaptam választ is. Igen ez van itt.

Bármely nő aki nem defektes, süket és vak 48 óra alatt talál párkapcsolatra esélyes pasit, 3 hónap alatt olyan akivel leélhetné az életét, ha felemelné a hátsóját és nem a internetre töltögetne fel perverzeknek képeket, vagy sóher szexmániások számára, esetleg olyanoknak akik számára lúzereknek és mint utolsó pasi a világban sem jönne össze velük.

A felülről megvilágított, derítő nélküli tizenöt évvel idősebb vagyok képek is jók. Nem telet egy tekercs alufóliára. Vagy mi, vagy nincs egy ember sem a közelében aki tud fotózni?

2014. aug. 24. 14:48
 6/6 anonim ***** válasza:

Én jó képet raktam fel, de azért vitatkoznék veled abban hogy 3 hónap alatt találni olyan pasit akivel leélheted a életedet....

szexkapcsolatra bármikor találnék, de az ugye nem feltétlenül elég. Egy nyavalygós anyámasszonykatonáját bármikor találnék, de az nem kell.

Igazából rohadt nehéz társat találni és nagy szerencse kell hozzá. Hogy meglegyen a fizikai vonzalom is és összepasszoljatok, az életcélotok, életfelfogásotok egyezzen stb. Nagyon nehéz.

2014. aug. 24. 22:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!