A lányok nem igazán jönnek össze olyan sráccal akinek nincsenek barátai se haverjai és egyetlen közös ismerősük sincsen?
Figyelt kérdés
Tehát ha éppen nem tudnak bevett szokás szerint átnyúlni a srác feje fölött és megtudni róla dolgokat, akkor inkább nem is érdekli őket egy ilyen ismeretlen ember?2015. jan. 30. 19:12
1/11 anonim válasza:
A lányok többsége a népszerűségre bukik, na meg mit ér a népszerűség, ha az ő ismerősei meg nem ismerik? Hogyan villog akkor vele?
2/11 anonim válasza:
igen/nem
gondolj bele kicsit, hogy mit lehet kihozni egy eldöntendő kérdésből? semmit
3/11 anonim válasza:
Minden típus függvénye, ki milyen, egyébként pont, hogy sok lányt zavar, ha esetleg helyette a fickó a haverjaival tölti az időt, vagy elmennek bulizni,kitudja mit csinálnak ott meg ilyesmi.
4/11 anonim válasza:
Nálam ez egyàltalán nem befolyásolja hogy kivel jönnék össze vagy kivel nem..
A srác a fontos.. És ő elmondja ha van valami.. Nem a haverjaitól akarom megtudni..
5/11 anonim válasza:
Engem például érdekelne
bár én féltékeny tipus vagyok, tehát olykor frusztrál is ha valaki nagyon népszerű, lógnak rajta a lányok stb...
a személyiséged nem attól lesz érdekes, hogy mennyire vagy népszerű
a legjobb barátom szerintem a legérdekesebb lány a világon(tudom nem ugyanaz) , neki viszont rajtam kívül nem igen vannak barátai. Pedig hatalmas arc..
6/11 anonim válasza:
Ez változó. Engem például az ilyenek nem érdekelnek, a lényeg, hogy jól kijöjjünk egymással, támaszt, biztonságot nyújtsunk a másiknak. :))
7/11 A kérdező kommentje:
Aha, hát itt ezt mondjátok, de az életben egész máshogy vettem észre...
2015. jan. 30. 19:33
8/11 anonim válasza:
#7 Eddig rossz lányokat találtál akkor.
9/11 A kérdező kommentje:
Én úgy tapasztalom hogy a többségnek igenis számít a népszerűség, sőt csak az számít. És kegyetlenül lekoptatnak ha egy kicsit is olyan magányos forma vagy.
2015. jan. 30. 19:55
10/11 anonim válasza:
Kérdező attólfügg mennyi pénzed van. Ha lógnak a Deák Ferkók a zsebedből akkor ez nem fogja érdekelni a nőket, kelleni fogsz nekik (igazából a pénzed,de tökmindegy). Ilyenkor azt is "megbocsájtják" ha nem vagy izmos vagy Justin Bieber, vagy akármi módon népszerű. Milyen rendes tőlük, nem igaz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!