Valóban nincsenek itt jól kinéző pasik?
Nem provokálni akarok, de furcsa számomra, hogy akármikor képet láto kint a GYIKen pasiról, max 3/10 es egyedekről van. Nem hinném, hogy nekem magasak az elvárásaim, nincs esetem, és ha végigmegyek az utcán rengeteg helyes pasit látok (nem az ecsetfej fazon jön be, mielőtt valaki leugatna..)
Szóval miért lehet ez? A szép emberek is ugyanúgy szerethetnek GYIKezni.
Aki bizonyítani szeretné, hogy nincs igazam, a képeket privátban várom!
20/L
nincs igazad és 17 vagyok
így is küldjek képet?
De vannak! Nekem már küldtek képet itt olyan pasik, akik eléggé jól néznek ki :) Mondjuk nem a te korosztályodból, hanem 30-asok.
Kis tinifiúk meg szoktak kirakni képet, hogy véleményt kérnek, közöttük is láttam már jó pár helyeset, csak hát ők még gyerekek :)
Nekem nincs szükségem arra, hogy itt bizonyítsak, mert a való életben már párszor megillettek a jelzővel.
Ez ilyen egyszerű.
7/10 volt a legrosszabb, amit kaptam idáig.
Pofátlanul szexi vagyok, ez van...
Kedves kérdező!
Még ha olyan szép is lennék, mint amilyen szintet meghúztál magadnak, akkor sem küldenék képet. Ha az oka érdekel, akkor szívesen leírom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!