Férfiak! Ti ismerkednétek olyan nővel aki munkanélküli és nincsenek céljai az életében?
Figyelt kérdés
Megváltozhat szerintetek egy ilyen ember párkapcsolat hatására?2014. dec. 29. 13:07
2/10 anonim válasza:
Én ismerkednék, mivel én is csak így vagyokm legalább együtt csinálnánk a "semmit". Am ne aggódj, szerintem majd megváltozik, főleg ha lesz munkád, akkor nem érsz rá ilyenekre, reggel kelsz, elmész dolgozni este hazaérsz...
3/10 anonim válasza:
Ha munkanélküli az annyira nem zavar.
Ha nincsen semmi célja, csak elvan a kis világában, az már nem annyira vonzó. Ismerkedni még ismerkednék, mert amúgy lehet, hogy minden más teljesen rendben van nála és képes lenne célokat is keresni.
4/10 anonim válasza:
Nem. Depressziós, és ilyenkor lejjebb esnek az igényei. Összejönnék vele, kihúznám a szrból, és lelépne.
5/10 anonim válasza:
én igen mert segítenék neki :)
hány éves a nő?
7/10 anonim válasza:
Simán. Legalább lenne közös téma, ami nem az időjárás!
9/10 Kurtz Bickle válasza:
Mennyi idős? Mert ez egy húszas évei elején járó lánynál még elnézhető, és betudható annak, hogy most épp ilyen "üres" időszakát éli. Egy harmincas nőnél viszont már kiakasztó.
10/10 anonim válasza:
A munkanélküliség nem lenne kizáró ok, viszont a céltalanság már az. Megváltozni megváltozhat, ha: 1, egy dominánsabb fél áll mellé, aki folyamatosan nógatni tudja, hogy változzon már meg; 2, olyan ember kerül mellé, akire fel tud nézni, akire példaképként tekinthet, valamint; 3, ha ő maga is változást akar az életében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!