Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Huszonévesként hol szedhetek...

Huszonévesként hol szedhetek fel tinilányokat?

Figyelt kérdés

#Pedofil_állat.
2015. jan. 30. 17:12
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Próbálkozz ilyen helyeken, mint (már előbb írtál) pláza, korcsolyapálya, szórakozóhely (kivéve ha normális kapcsolatot akarsz, ott nem biztos, hogy találsz), kávézó, cukrászda, tropicarium, ilyenek. Ha jól nézel ki, ápolt vagy és van humorod, akkor meg bárhol. Ha hozzám odajönnél valahol, és ezek a tulajdonságaid meglennének, akkor nem zavarnálak el azért, mert huszonéves vagy.
2015. jan. 30. 18:07
 12/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, 23 éves vagyok, eddig a saját korosztályom vett körül engem főleg, és gondoltam még ennyi évesen nem gáz összejönni egy pár évvel fiatalabbal, akár csak alkalmi kapcsolatra. Mondjuk egy 3-4 év múlva már furán nézne ki egy 10 évvel fiatalabbal.
2015. jan. 30. 18:13
 13/14 anonim ***** válasza:

!! cimkek!!!

wtf?!

2015. febr. 13. 23:02
 14/14 anonim ***** válasza:
7.-válaszoló... 18 éves vagyok és vagyok olyan érett, komoly gondolkodású mint egy 26 éves..... Engem nem ismersz..... A barátod meg PEDOFIL! Ez azért nem semmi... 18/F
2015. márc. 8. 14:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!