Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem osztja ki végre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem osztja ki végre valaki ezeket a nyafogós tinilányokat?

Figyelt kérdés
annyira idegesítőek. cigiznek, piálnak, és mindent megosztanak facebookon, és 400an lájkolják azt, hogy "uu ma milyen részeg leszek" stb. és ha odaírom, hogy "erre büszke lehetsz", akkor letámad az összes ismerőse, hogy miért szólok be neki, stb...
2012. jan. 21. 21:13
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Mi a szarért foglalkozol velük?...

Te is csak a balhét keresed magadnak. Vagy csak világ megváltónak hiszed magad...

2012. jan. 21. 21:18
 2/4 anonim ***** válasza:
78%

A saját szüleik nem tudnak hatni rájuk. Neked miért menne?

Egyébként meg annyira lesz@rom őket, hogy fel sem húz a dolog.

Másrészt: illegális más emberekből a sz@rt is kiverni. Hát még gyerekekből. Hiába vezeti a kezedet a nevelési szándék, és a jóakarat.

2012. jan. 21. 21:20
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
"A pokolba vezető út is jószándékkal van kikövezve"
2012. jan. 21. 21:21
 4/4 anonim ***** válasza:
ja ez engem is irritál, és sztem sehogy sem lehet ezeket helyes útra terelni. el van cseszve, és sztem ez a világ vége, nem apokalipszis, csak az ostoba félre nevelt gyermekek kora ez... szerintem borzalmas!!!! ésn is kamasz vagyok és lány, de nem vagyok úgy vele, hogy na akk fel veszem a kakilnom kell fejet és nem pózolok be tükör elé (ez már önmagam paródiája lenne), nem vasalom a hajamat, elfogadom magamat...ez a világ azért alakult ki mert kérlek szépen még tart az ipari forradalom...egyre inkább jelennek meg újabb és újabb dolgok és: ,,nekem is kell nekem is" és mindenkinek ez a versengés az élete, hogy jobban nézzen ki, jobb legyen, és ezáltal a belsőértékek is elvesznek, és egyre inkább a béka feneke alá kerülnek... ez a világ borzalmas! GYŰLÖLÖM!!! legszívesebben ahogy van felrobbantanám, hogy Isten teremtsen má egy jobbat, legyenek újra dinók meg mit bánom én, hogy mik, csak ez ami most van ne legyen!!! vagy valam véget vet ennek a szakasznak, vagy én vetek magamnak véget, mert én így nem fogom bírni :(
2012. jan. 22. 00:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!