Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » A tinilányokat csak a sztár...

A tinilányokat csak a sztár pasik érdeklik?

Figyelt kérdés
Az osztályomból egy csomó lányt csak a sztár pasik érdeklik!Azt mondják hogy a minden este agyoncsókolgassák a posztert meg ilyenek. Ez miért van így?
2010. febr. 10. 18:15
 1/9 anonim ***** válasza:

Mennyi idősek vagytok ?

Én 14/L vagyok és engem a sztár pasik csak annyira foglalkoztatnak hogy jóképű vagy ronda , de ha jóképű akkor sem fogom a poszterét csókolgatni...-.-" Engem a saját körzetemben lévő pasik érdekelnek , eleve baromság belezúgni egy sztárba pfff

2010. febr. 10. 18:22
 2/9 anonim ***** válasza:

*agyoncsókolgatják

mennyi idősek? 10-15éves korban gyakori :)

2010. febr. 10. 18:23
 3/9 A kérdező kommentje:
13 évesek
2010. febr. 10. 18:26
 4/9 anonim ***** válasza:

1. Mert egyesek reménytelenül hisznek még 14 éves kor fölött is a mesékben, hajlamosak azt gondolni, hogy ami a filmben van, az IGAZ és MEGTÖRTÉNT, és így a színészt is bekategorizálják kedvesnek, aranyosnak, okosnak, szépnek, ravasznak stb.

És így várják, hogy egyszer eljön értük a vámpír teliholdkor, hogy szerelmet valljon a hájas seggüknek.

( Bocsánat az általánosításért, de én eddig nem sok szép lányt láttam, aki nagyon sztárimádó lett volna. Az ilyen lányokat tisztelem. )

2. A zenészekkel ugyanez, bár őket a média szokta úgymond "felfuttatni". ( Most lehetek szemétláda, de magam is zenélek, és én a zene élvezetéért teszem ezt, nem pedig pénzért. ) Általában ők "Cukcsiiih EmosfiúkáhkXD" , akik az adatlapokon és a Wikipedia oldalakon Hard Rock zenét játszanak Guitar Hero kontrollerekkel, ill. kihúzott gitárokkal.

3. Mert ha valaki(k) egyszer elkezdi(k), akkor kiközösíthet(nek) mást(okat).

Ezért mindenki viszonyul az aktuális trendhez, ha kell, ha nem.

13/F voltam, és tudom hogy csak egy irigy kutya vagyok amiért mások sikert értek el az életben, mellesleg meg menjek vissza anyámba a szarcsi rockommal.

2010. febr. 10. 18:27
 5/9 anonim ***** válasza:

18:27 !

Igazad van !

Am rock 4ever !

14L (első válaszoló)

2010. febr. 10. 18:34
 6/9 anonim ***** válasza:

Csókolgatják a posztert?:o

Hát ez...xDD

Amúgy ezeket a lányokat én se értem.:D

12/L voltam.^^

2010. febr. 10. 18:57
 7/9 anonim ***** válasza:

én ismerek olyat aki SP poszterrel befedett matek füzetét és matek könyvét ölelgette meg mondogatta milyen cuki xD én meg szakadtam a röhögéstől hogy azt az AIDS-s homárral befedett könyvét ölelgeti xD

Egy kedves Napiszar olvasó voltam.

14/F

2010. febr. 10. 20:11
 8/9 anonim ***** válasza:
Szerintem nem gáz belezúgni sztárba, bár attól függ, hogy mennyire. Hogy csókolgatják a posztert meg ilyenek az tényleg beteges szerintem is. Bár nem is tudom, hogy komolyan gondolják e vagy csak azt hiszeke ez menő... De ha csak rajongói szinten zúgsz bele, abban semmi gáz sincs és attól mások is érdekelhetnek a környezetedben lévők közül.
2010. febr. 10. 22:58
 9/9 anonim ***** válasza:
...amúgy a tinilányok közül nem mindegyiket érdeklik a sztárpasik.:D
2010. febr. 11. 13:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!