Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a tinilányokat támadják azért, mert van tényleg olyan, aki más mint amilyennek lennie kellene?
Figyelt kérdés
....és igenis érettebb,és nem tud gyerekként viselkedni,mert komolyabb,persze h nem a 15-17 éves fiúkkal vannak szívesen,akikinek még segíteni kell kifújni az orrát,hanem már inkábbb idősebbekkel.És én nem teszek semmit,nem öltözködöm úgy,nem riszálom magam,mégis idősebbnek néznek,nem is festem magam.Ha úgy beszélek egy sráccal h nem tudja a korom,semmi gond,aztán megtdja és már lenéz,hpgy még csak...?És van olyan 22 éves pasi is,ne is egy,aki előjel nélkül le akart fektetni.Hogy is van ez??2012. dec. 13. 20:10
2/5 anonim válasza:
Tudod, a gyk nem arra van, hogy egy általános hétköznapi, és béna sztereotípiákon megélt témát vesézzünk ki, csak mert a kérdés helyére ki írsz egy igazából megválaszolhatatlan kérdést. Szóval hagyjuk meg a vmit nem tudó embereknek az oldalt meg. És ez ha már kérdés rossz kategóriában van. Ha vmi meg felháborít, vannak különféle fórumoldalak, ahol lehet vergődni. Csak ez az internet világa, és ettől nem lesznek a hülyék okosabbak, csak az okosak hülyébbek
3/5 anonim válasza:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..
te írtad ki ezt a kérdést?
szerintem beszélgess inkább a szüleiddel, vagy az osztályfőnököddel...
nem az orrfújásról van itt szó, hanem arról, hogy még gyerek vagy, nem tudsz úgy reagálni érzelmileg mint egy felnőtt, és ez teljesen normális is
a kinézet mit sem számít ebben a kérdésben
4/5 anonim válasza:
Figyelj ha valaki érett nem azzal foglalkozik,hogy mások szerint érett-e vagy nem.Attól,hogy egy gyerek tud komoly lenni,még nem felnőtt.Az,hogy 20éves meg akarja fektetni akkor tuti úgy öltözik,hogy többnek néz ki,mint 14-15.Szerintem 18 alatt egy 20on éves pasi már idős egy tinilányhoz.
5/5 anonim válasza:
Én 16 éves fiú vagyok.Ismerek jópár tinilányt aki nagyon érettnek gondolja magát...de közben meg beszűkült látókörű,műveletlen,felszínes,hisztis libák.A legjobb szórakozásuk a hétvégi beb*szás,egyfolytában egymást fúrják.Azt hiszik rendkívül érettek,közben egy 16 éves fiú szintjén sincsenek,nemhogy egy huszasén..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!